SiolNET. Trendi Svet znanih
3,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bojan Požar že pripravlja novo različico biografije o Melanii

3,05

termometer

 | Foto: Ana Kovač
Foto: Ana Kovač

Februarja je Bojan Požar izdal neavtorizirano biografijo o Melanii Trump. Takrat je hotel Američane seznaniti z morebitno prihodnjo prvo damo, zdaj, ko je to postalo realnost, pa pripravlja nadgradnjo knjige.

Knjiga Melania Trump – The Inside Story je začela nastajati septembra 2015, "ko je kandidatura Donalda Trumpa postala resna", je pojasnil Bojan Požar. Pod biografijo Melanie Trump, nekoč Melanije Knavs, se je podpisal s publicistom Igorjem Omerzo.

Z izdajo knjige je hotel Američanom podati informacije in zgodbo o Melanii, takrat še morebitni prvi dami ZDA. Do izdaje Američani namreč niso vedeli prav dosti o njej. "Neki ameriški novinar, dobitnik Pulitzerjeve nagrade, mi je povedal, da je ta biografija zlati rudnik informacij o Melanii," nam je zaupal Bojan.


Preberite še:


Melanijina biografija je utelešenje ameriške zgodbe o uspehu. | Foto: Ana Kovač Melanijina biografija je utelešenje ameriške zgodbe o uspehu. Foto: Ana Kovač

Obogatena različica še pred inavguracijo

Ravno zato bo najverjetneje še letos izdal nadgradnjo, obogateno različico knjige, ki bo vsebovala vse novejše informacije. "To bo prva knjiga o novi ameriški prvi dami." Napovedal je, da bo skoraj zagotovo izšla pred 20. januarjem 2017, ko bo Trump prisegel kot predsednik.

Za izdajo se zanimajo kitajski in ruski založniki, izšla bo v angleščini, o ponovnem prevodu v slovenski jezik pa še premišljuje.

Bojan obljublja, da bo knjigo obogatil z najnovejšimi informacijami. | Foto: Ana Kovač Bojan obljublja, da bo knjigo obogatil z najnovejšimi informacijami. Foto: Ana Kovač

Naročila poskočila po vsakem dogodku

Knjigo s slovenskim naslovom Melania Trump – Gola resnica je mogoče kupiti na Amazonu, tiskajo pa jo na zahtevo. Naročila po izvolitvi Trumpa kot 45. predsednika ZDA še niso vidno poskočila, se je pa to dogajalo po vsakem dogodku v času predsedniške kampanje, na katerem je imela Melania vidnejšo vlogo, pravi Požar.

Save

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin