Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 1. 2014,
17.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Jelena Rozga nosečnost

Torek, 7. 1. 2014, 17.14

8 let

Bo hrvaška pevka Jelena Rozga kmalu zibala?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ena izmed najbolj priljubljenih pevk na Balkanu je z izbiro tesno oprijete obleke morda nenamerno nakazala na veselo pričakovanje. Se nam obeta nova odmevna ljubezenska pravljica?

Poleg Severine, Danijele, Tonyja Cetinskega in Petra Graša se je v zadnjih letih slovenskemu občinstvu prikupila še ena Hrvatica, Splitčanka Jelena Rozga. Pevka je množice očarala s skladbami Obožavam, Nirvana, Dobitna kombinacija in nazadnje tudi s skladbo Cirkus, ki jo je predstavila tik pred novim letom, medtem ko v svežem letu napoveduje novi album.

Prav pri posnetku med petjem omenjene skladbe na prvo nedeljo novega leta, ki se je pojavil na kanalu YouTube njenega kluba oboževalcev, pa v oči bode zanimiva izboklina na njenem trebuščku, ki namiguje na to, da bi ljubljenka občinstva lahko kaj kmalu celo zibala. Posnetek si lahko ogledate tudi vi in presodite sami.

Video je še toliko bolj zanimiv zato, ker je pred le dvema tednoma za hrvaški portal Jutarnji List izjavila, da bi tudi sama rada postala mama, a v istem dihu povedala še, da za leto 2014 ne načrtuje nobene poroke. Za zdaj ima tako po lastnih besedah le vlogo tete, o podrobnostih svojih načrtov za prihodnost pa je kot vedno bolj zadržana.

Od glasbene skupine na samostojno pot Jeleno smo sicer spoznali že leta 1996, ko se je predstavila na hrvaškem izboru pesmi za Evrovizijo, Dori in zasedla odlično drugo mesto, nato pa s svojim vokalom navduševala v znani glasbeni skupini Magazin. Desetletje pozneje je stopila na samostojno pot in se počasi vzpenjala na glasbenih lestvicah s hiti, ki smo jih lahko slišali na območju vse nekdanje Jugoslavije.

V Sloveniji smo jo lahko v zadnji polovici leta videli nastopati zelo pogosto. V decembru je tako navdušila v mariborskem Disco Planetu, kaj kmalu pa jo z novim albumom lahko ponovno pričakujemo v enem izmed večjih slovenskih mest. Takrat se bo že resnično dobro videlo, ali je šlo pri nedavnem nastopu le za slabo premišljeno izbiro obleke ali pa resnično prihaja še en zvezdniški otrok.

V uradnem videospotu za pesem Cirkus, ki je bil verjetno posnet že pred zadnjim mesecem v letu, se njen trebušček namreč še vedno zdi povsem raven.

Ne spreglejte