Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 12. 2015,
9.12

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Miss Universe mis Universe lepotni izbor Steve Harvey

Ponedeljek, 21. 12. 2015, 9.12

4 leta, 4 mesece

Blamaža na Miss Universe: voditelj za zmagovalko razglasil napačno dekle

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Letošnji izbor za mis Universe si bodo vsi zapomnili po kiksu voditelja - ta je za zmagovalko razglasil Kolumbijko, nato pa je ugotovil, da se je zmotil in da je zmagovalka v resnici Filipinka.

V nedeljo je v Las Vegasu potekal finale izbora za mis Universe, ki se bo v zgodovino zapisal zaradi najbolj neprijetne razglasitve zmagovalk vseh časov. Povezovalec večera Steve Harvey je namreč najprej za zmagovalko razglasil mis Kolumbije Ariadno Gutierrez, ki so ji že nadeli krono in lento in ki je že navdušeno pozdravljala občinstvo ter sprejemala čestitke … Dokler ni k njej znova stopil Harvey in poklapano povedal, da je storil napako in z listka prebral napačno ime.

Izkazalo se je, da je Kolumbijka prva spremljevalka, prava miss Universe 2015 pa je mis Filipinov Pia Alonzo Wurtzbach, je pojasnil Harvey in mahal z listkom, na katerem je imel zapisan vrstni red. "Točno tako piše na listku. Prevzemam odgovornost za nesporazum, bila je moja napaka," je vidno zgrožen pojasnjeval občinstvu v dvorani, medtem ko svojim ušesom nista mogli verjeti ne prava zmagovalka s Filipinov ne Kolumbijka, ki je krono nosila le nekaj trenutkov, nato pa so ji jo spet sneli.

Harvey se je pozneje še enkrat opravičil na Twitterju, kjer pa tudi ni šlo brez težav – v prvem tvitu je narobe črkoval državi, iz katerih prihajata obe tekmovalki, in ga nato hitro zbrisal, v drugem poskusu pa mu je uspelo.

"Z vsem svojim srcem bi se rad opravičil mis Kolumbije in mis Filipinov. Počutim se grozno. Opravičil bi se rad tudi gledalcem, ki sem jih prav tako razočaral," je zapisal televizijski voditelj, nato pa nadaljeval: "Nočem preusmerjati pozornosti s tega čudovitega večera in izbora ter krasnih tekmovalk. Vse so bile čudovite." A bilo je že prepozno – letos se o "čudovitem večeru", tekmovalkah in sponzorjih ne bo govorilo, ampak se bo govorilo le o Harveyjevi napaki in misici, ki je že jokala zmagovite solze, potem pa je ugotovila, da se je veselila prezgodaj.

Ne spreglejte