Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 5. 2018,
13.27

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,59

4

Natisni članek

Nuša Derenda postava šport prehrana vadba

Sreda, 9. 5. 2018, 13.27

5 let, 11 mesecev

Bi naši estradnici pripisali 49 let?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,59

4

Tako kot tuje zvezdnice tudi mnoge slovenske estradnice ne kažejo let, ki jih štejejo. Ena takšnih je tudi priljubljena pevka Nuša Derenda, ki je 30. marca praznovala 49. rojstni dan. V čem je skrivnost njene fit postave?

Nuša Derenda pravi, da skuša biti pri prehrani zmerna. | Foto: Mediaspeed Nuša Derenda pravi, da skuša biti pri prehrani zmerna. Foto: Mediaspeed

Nuša Derenda, ki letos praznuje 20 let glasbenega delovanja in ki po velikem koncertu v Cankarjevem domu septembra pripravlja še koncert v ljubljanskih Križankah, pravi, da sta oba z možem Frenkom športnika po duši in da je telesna aktivnost že od nekdaj prisotna v njunih življenjih.

"Frenk je v mladosti treniral odbojko in košarko, jaz pa sem se ukvarjala z gimnastiko in tekom. Ko sem se resno lotila glasbene kariere in začela potovati po tujini, je časa za šport kar nekako zmanjkalo, a tam okrog 30. leta sem se znova začela zavedati, kako pomembno je, da sem telesno aktivna," pove zgovorna pevka. Takrat se je lotila malce drugačne vadbe kot v mladosti, teku je namreč dodala aerobiko, jogo in treninge v fitnesu.

Priljubljena pevka bo nocoj presenetila tudi tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija. Jim bo zapela in pripravila zabavo, jim bo kaj skuhala, ali se z njimi potila na treningu? Morda nič od tega?

Preverite že nocoj ob 21.05 na Planet TV, ko bo na sporedu nova epizoda šova The Biggest Loser Slovenija.
 

A post shared by Nuša Derenda (@nusaderenda) on

Ko gre za prehrano, pove, da ni pristaš nekih ekstremnih diet, čeprav je o takšnih in drugačnih dietah svoj čas veliko brala. "Nekako se držim načela zmernosti. Tako recimo na svoj jedilnik vključujem tudi ogljikove hidrate, sploh kadar so pred mano nastopi in potrebujem veliko energije. A seveda ne pretiravam. Skušam najti neko zlato sredino oziroma neko ravnotežje," še pojasni.

Kratek pogovor z Nušo si lahko ogledate v spodjem videu.

Ne spreglejte