SiolNET. Trendi Svet znanih
1,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Amber Heard: Johnny Depp me je udaril, ko je bil omamljen

1,73

termometer

Amber Heard |  | Foto: Reuters
Foto: Reuters

Na razvpitem sodnem procesu med nekdanjima zakoncema Amber Heard in Johnnyjem Deppom je prvič pričala tudi zvezdnica. Amber Heard je v solzah dejala, da jo je Depp pod vplivom drog ali alkohola večkrat udaril.

Sojenje, ki ga je mogoče spremljati prek spleta v živo, je dobilo novo dejanje. Johnny Depp namreč toži nekdanjo ženo Amber Heard zaradi zgodbe, ki jo je napisala in v kateri se je opisala kot žrtev nasilja v družini. V svojem pričanju je Depp zanikal kakršnokoli kršitev.

Johnny Depp | Foto: Reuters Foto: Reuters

Amber Heard je pričala v četrtem tednu sojenja. Na sodišču je povedala, da so mamila in alkohol njenega moža Johnnyja Deppa spremenili v groznega človeka, pod njihovim vplivom naj bi jo tudi udaril. Nasilje naj bi se začelo leta 2012.

V večurnem pričanju na sodišču v Virginiji se je 36-letna Heardova spomnila svojih prvih druženj s "karizmatičnim" Deppom na snemanju filma Zapiti dnevnik iz leta 2011 v Portoriku. Par se je nekaj let pozneje znova srečal na promocijski turneji, med katero sta se po besedah Heardove zaljubila. Srečo v zgodnjih fazah njunega razmerja so po njenih besedah kmalu pokvarile zaničevalne pripombe, ki ji jih je začel namenjati leta 2012, istega leta naj bi jo Johnny Depp tudi prvič udaril.

Amber Heard | Foto: Reuters Foto: Reuters V čustvenem pričevanju je zvezdnica povedala, da se je to zgodilo, ker se je smejala tetovaži na njegovi roki z napisom Wino. "Smejala sem se, ker sem mislila, da se šali," se je spominjala. "Udaril me je po obrazu." Tetovažo je Depp spremenil iz Winone v Wino, Winona Ryder je bila namreč njegova nekdanja ljubezen. "Tega ne bom nikoli pozabila." Depp je nato padel na kolena in se zjokal. Vedela je, da bi morala oditi, a ni zmogla. "Imela sem zlomljeno srce." 

johnny depp | Foto: Reuters Foto: Reuters V svojem pričanju je Amber Heard poskušala Deppa prikazati kot nekoga, ki je znal biti topel in prijazen, a je pod vplivom alkohola ali mamil včasih pobesnel. Povedala je, da je poskušal prikriti zlorabo substanc, ki sega od pitja žganih pijač do uživanja kokaina.

Na začetku svojega pričanja je Heardova povedala, da je bilo težko sedeti v sodni dvorani, ko je njen nekdanji mož predstavil svoje stališče in ko so drugi pričali o njunem burnem razmerju. "To je najbolj boleča in najtežja stvar, ki sem jo prestala."

Amber Heard | Foto: Reuters Foto: Reuters

Sojenje bo predvidoma trajalo še mesec dni.

Preberite še:

Johnny Depp Amber Heard Trendi Deppova nekdanja žena priznala, da ga je udarila #video johnny depp Trendi Johhny Depp z nekdanjo ženo spet na sodišču: Ona vedno manipulira z ljudmi okoli sebe Umor na Orient ekspresu Planet TV Zvezdnik prepričan, da bo ta film navdušil vsakega gledalca #video

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin