Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 11. 2021,
11.42

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,41

1

Natisni članek

Oprah Winfrey Adele

Ponedeljek, 15. 11. 2021, 11.42

2 leti, 5 mesecev

Adele zaradi očetovega alkoholizma ni znala ljubiti moških

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,41

1

adele | Foto instagram

Foto: instagram

 Adele, ki podira vse mogoče rekorde, je ob izidu novega albuma 30 gostovala v oddaji Oprah Winfrey Show, kjer je kraljici pogovornih oddaj razrila del svojega življenja − težave, ki jih je imela ob ločitvi, kako je postala mama samohranilka, izgubila kilograme, spregovorila pa je tudi o tem, kako je žonglirala s svojo kariero.

Adele je imela intervju pod oboki Oprahinega rožnega vrta, kjer je Oprah intervjuvala pred časom tudi princa Harryja in vojvodinjo Susseško. V dvournem pogovoru je Oprah zaupala o pomenu njenih novih pesmi, ki jih je objavila na svojem težko pričakovanem albumu, ki bo izšel v petek, spregovorila pa je tudi o svoji ločitvi od Simona Koneckija, po kateri se ne počuti dobro.

Kot je intervju povzel BBC, je pevka dejala, da se ji je zdelo, da ne spoštuje ideje o poroki, ko se je leta 2018 ločila, in dodala, da je zaradi tega imela strašljive napade tesnobe, ki so jo spodbudili k novemu režimu vadbe. Zato je v dveh letih izgubila približno 45 kilogramov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

Pogrešala očetovo prisotnost

V intervjuju je angleška pevka priznala, kako je bila celo življenje obsedena s tem, da bom imela svojo funkcionalno družino. "Pogrešala sem očetovo prisotnost in njegovo skrb. A končno sem ugotovila, da je bil alkohol tisti, ki je vzel mojega očeta," je razkrila pevka in dodala, da je očetova odsotnost krojila tudi njene odnose z drugimi ljudmi, prizadela je svoje partnerje zaradi lastnega obrambnega mehanizma, saj ni hotela biti znova poškodovana in sama.

"On je bil razlog, da nisem povsem razumela, kaj pomeni imeti ljubeč odnos z nekom," je dodala.

Čeprav sta bila dolga leta odtujena, sta se tri leta pred njegovo smrtjo spravila. Priznal ji je, da je poslušal le njeno prvo pesem Hometown Glory. "Nikoli ni poslušal nobene moje druge pesmi, ker je bilo zanj preveč boleče," je razkrila pevka, ki mu je želela zapeti eno od svojih novejših pesmi To Be Loved, ki govori o tem, kako močno jo je njegova odsotnost prizadela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Z ločitvijo razočarala sina

33-letna Adele je priznala, da je prvič ugotovila, da njen zakon propada, ko je opravila osebnostni test v reviji. Eno od vprašanj je bilo: "Kaj je tisto, česar nihče ne ve o tebi?" Takrat je prijateljem povedala, da ni srečna, da ne živi, ampak samo poskuša preživeti.   "Vsi so vzdihovali, jaz pa sem razmišljala – kaj počnem? Zakaj to počnem?"  je priznala pevka, ki je bila z bivšim možem poročena osem let. Leta 2018 sta se ločila. "Poroko sem vzela zelo resno, zdaj pa se zdi, kot da to ni res. Počutila sem se, kot da ne spoštujem zakona, ker sem se tako hitro ločila. Sram me je, ker se je zgodilo tako hitro. Počutil sem se, kot da sem razočarala sina," je skesano priznala pevka. Poudarila je, da ima bivšega moža Simona Koneckija še vedno rada, četudi ni več vanj zaljubljena. Še vedno živita drug zraven drugemu v Los Angelesu in še naprej skupaj vzgajata sina Angela.

Dodala je, da ji je prav bivši mož rešil življenje po tem, ko je postala svetovno priljubljena. "Takrat sem bil zelo mlada in mislim, da bi se lahko zelo zlahka samouničila ter šla v napačno smer, ker me je vsa ta slava tako obremenjevala. A na srečo je prišel in bil  najbolj stabilna oseba, kar sem jih imela v svojem življenju. Tudi zdaj mu tako zelo zaupam, da bi mu zaupala svoje življenje," je dejala Adele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

Koncert v Los Angelesu

Zvečer je imela v Los Angelesu po šestih letih premora koncert. Med posebnim dogodkom je pevka zapela deset pesmi, nekaj starih uspešnih in nekaj novih pesmi s težko pričakovanega albuma 30. Koncert je prvič v živo spremljal njen sin Angelo. "Srce moje, to je moja največja čast, da si danes tukaj." Med koncertom je enemu oboževalcu pomagala zasnubiti njegovo dekle. Ko je potrdila, da se bo poročila z njim, je Adele zapela pesem Make you feel my love.

Preberite še:

adele
Trendi Adele za različna razpoloženja
Adele
Trendi Z objavo na Instagramu je Adele potrdila govorice
Trendi Adele spregovorila o ločitvi, novem partnerju, dramatični izgubi teže in alkoholu
Ne spreglejte