SiolNET. Trendi Potovanja
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zakaj je Berlin najbolj zabavno mesto na svetu? Zaradi piva.

2

termometer

 | Foto:
Imamo novo lestvico mest, ki so popotnike zadovoljila v kategorijah: bari, klubi, nakupovanje, zabava za odrasle in aktivnosti. Na njenem vrhu se je znašla nemška prestolnica.

Najbolj zabavno mesto na svetu je Berlin, so izbrali popotniki. Raziskava je nastala v sodelovanju spletnih strani GetYourGuide, TripAdvisor in Yelp, kjer najdete številne uporabne popotniške nasvete. Uporabniki so ocenjevali 1800 različnih mest, ki so jih razporedili po kategorijah bari, klubi, nakupovanje, zabava za odrasle in aktivnosti.

Berlin sicer ni zmagal v nobeni posamični našteti kategoriji, a je s seštevkom vseh vseeno prišel na prvo mesto in si prislužil naziv najzabavnejšega mesta na svetu. Popotniki so pri nemški prestolnici kot veliko prednost izpostavili ugodne cene piva, pestro izbiro nočnih klubov in dostopnost drog, odtehtalo pa je tudi to, kje je dovoljeno pitje alkohola na javnih mestih.

Kot so izglasovali anketiranci, najboljše klube in koncerte najdemo v Londonu, najboljše bare in trgovine v Tokiu, največ aktivnosti pa nudi New York. Med top deset najbolj zabavnimi mesti na svetu je kar osem evropskih!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin