Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 8. 2021,
15.35

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

dopust počitnice Portorož hotel Palace PR članek

Petek, 6. 8. 2021, 15.35

2 leti, 8 mesecev

Top 10 razvajanj, ki jih letos ne smete zamuditi v Portorožu

Oglasno sporočilo

Hotel Kempinski Palace Portorož predstavlja poletni »bucket list« top 10 stvari, ki jih ne smete zamuditi.

Poletni bucket list v hotelu Kempinski Palace Portorož:

1.       Zajtrk do 12. ure opoldne v Kristalni dvorani

Jutranje poležavanje v postelji je eden izmed boljših trenutkov počitnic!

Posamezniki, ki so zgodnje ptice se lahko najprej odločijo za jutranje kopanje v bazenu, napolnjenem z morsko vodo, tisti, ki uživajo v daljšem spanju si privoščijo dodaten počitek, a hkrati lahko obe strani uživata v zajtrku od 7. ure zjutraj do 12. ure opoldne. Ne glede na to, ali jeste jajca Benedikt na terasi zajtrkovalnice s pogledom na zgodovinski park ali srkate penino pod kristalnim lestencem Kristalne dvorane, je jutranja rutina izpopolnjena za vse sloge in okuse.

2. Brancin za dva v restavraciji Fleur de Sel

Moderna kulinarika s pridihom tradicije, piranskim solnim cvetom ter pogledom na bazen in portoroški zaliv... Večerje na terasi restavracije Fleur de Sel edinstveno izpopolnijo poletne večere. Chefov nasvet: Brancin v soli za dve osebi predstavlja najboljšo izbiro!

Hotel Palace | Foto:

3. Luksuzni plažni baldahini na Palace Beach

Pločnik iz belega istrskega kamna, ki vodi po robu plaže, se zlije z modrimi barvami morja in peska... Palace Beach, luksuzna plaža s pogledom na morje, marino Portorož in Hrvaško, je peščena plaža, opremljena z ležalniki, brisačami in senčniki ter, kar je najpomembneje... luksuznimi plažnimi baldahini oz. kabanami za dva!

Leta 2020 novo zasnovana plaža ponuja tudi letos izbor luksuznih storitev z novostjo: luksuzne košare na plaži, t.i. “Beach Basket”, napolnjene s šampanjci, peninami ter hrano in pijačo po izbiri gostov, ki jih hotel dostavi na plažo. Za goste, ki bivajo v suitah, so luksuzne kabane na voljo brezplačno, plaža pa je na voljo tudi gostom, ki ne bivajo v hotelu.

Hotel Palace | Foto:

4.       Poroka v zgodovinskem parku

Pričetek sanjske poroke v čudovitem zgodovinskem parku – poročni par obkrožen z vrtnicami, sto-letnimi drevesi ter najdražjimi. Začetek edinstvenega dogodka v življenju s šampanjsko zdravico v prekrasni atmosferi zgodovinskega parka hotela predstavlja sanje vsakega poročnega para.

5. Večerja pod zvezdami v restavraciji Sophia, nagrajeni z Michelinovim krožnikom

Poletno-obarvan meni restavracije, ki ga navdihuje brezčasna lepota Sophije Loren, predstavlja tradicionalne mediteranske in istrske jedi, predstavljene na sodoben način v kombinaciji z inovativnimi kuharskimi tehnikami.

Tisti, ki se odločijo za zasebno, ultra-luksuzno izkušnjo Večerje pod zvezdami, bodo razvajani s strani chefa preko menija, posvečenega Sophiji Loren ali pa se bodo odločili za enega izmed degustacijskih menijev ter vinsko spremljavo.

Hotel Palace | Foto:

6.       Peneči trenutki v zgodovinskem parku in kavarni Forma Viva

Zgodovinski park, naravna senca, italijanska kava in glasba iz vinilnega gramofona, ki predvaja francoske šansone - sliši se kot prizor iz filmskega seta, a to lahko doživite v kavarni Forma Viva, ki se nahaja v parku hotela. V kombinaciji s steklenico šampanjca in narezkom to doživetje pomeni, da je načrtovano nepozabno poletno popoldne.

Hotel Palace | Foto:

7.       Tretmaji s kozmetiko Olive Garden iz oljčnega olja v Rose Spa centru

Rose Spa s ponosom predstavlja novo ponudbo tretmajev, ki vsebuje nov del: lokalni tretmaji, narejeni z organskimi izdelki Olive Garden Cosmetics, narejeni na osnovi oljčnega olja Lisjak. Gostje lahko rezervirajo tudi tretmaje na spletu na poti do hotela prek novega sistema rezervacij, ki jim zagotavlja varen in udoben postopek rezervacije.

8.       Doživite destinacijo z vintage izletoma

Tisti, ki ste navdušeni nad lokalnimi izkušnjami in si želite edinstvenih izkušenj na destinaciji, lahko izbirate med dvema izjemnima vintage izletoma: Vintage Boat Tour, ki se začne na pomolu pred hotelom, ko se gost vkrca na luksuzno opremljeno zgodovinsko barko, ki omogoči izjemen pogled na hotel in destinacijo z morja ali Vintage Oliver Tour, ki se začne pred hotelom s starodobnimi avtomobili in odpelje gosta na nasad oljk, kjer gost prejme degustacijo oljčnega olja Lisjak; znamke olja, ki se uporabljaja v hotelu pri kulinairki ter v spa tretmajih.

9.       Izposoja koles in ogled Pirana

Ob vseh sprostitvenih aktivnostih na plaži, ob bazenu in ob spa tretmajih, imajo gostje tudi možnost aktivnejših izkušenj: v hotelu si najemite kolo BMW ter se odpravite na kolesarsko turo proti zgodovinskemu mestu Piran in se seznanite s skrivnostmi tega slikovitega mesta. Hotelski kolesarski concierge Marjan z veseljem ponuja informacije o najboljših poteh in najboljših točkah za nepozabne slike z razgledom.

10.     Združite Alpe in Jadran s hoteli Kempinski  

Poletja so čas potovanj ter »roadtrip-ov«!

Doživite slikovito pot iz alpske regije vse do jadranske obale in na poti povežite tri Kempinski hotele: Kempinski Hotel Berchtesgaden, Nemčija; Kempinski Palace Portorož; in Kempinski Hotel Adriatic na Hrvaškem. Stalno spreminjajoča se pokrajina bo goste popeljala iz gorskih vrhov skozi slikovite doline in proti morju.

Hotel Palace | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je HOTEL PALACE PORTOROŽ D.O.O.

Ne spreglejte