Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 12. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

južni Ciper Mallorca Ryanair Počitnice.si počitnice dopust potovanje PR članek

Petek, 2. 12. 2022, 7.00

1 leto, 4 mesece

Popolno darilo: prvomajske in poletne počitnice s Počitnice.si in Ryan Air do 50 % ceneje!

Oglasno sporočilo

Pred nami je praznični čas, ki ga zaznamujejo zabave, druženje in darila. Poskrbite, da bo vaše letošnje obdarovanje nekaj posebnega, ter sebi in svojim najdražjim poklonite nekaj drugačnega! Obiščite Počitnice.si ter rezervirajte prvomajske ali poletne počitnice s prevoznikom Ryan Air v odličnem hotelu na Cipru, Krfu ali Mallorci po izjemnih cenah: tudi do 50 % ugodneje!

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Se tudi vam dogaja, da v veselem decembru obdarite vse, razen sebe? Poskrbite, da bo letos drugače! Pomembno je namreč, da tudi sebe nagradite za vse uspehe in premagane izzive v iztekajočem se letu, zato izkoristite ekskluzivno akcijsko ponudbo turistične agencije Počitnice.si in si zagotovite popolne prvomajske počitnice na Krfu, Južnem Cipru ali Mallorci po neverjetni ceni – tudi do 50 % ceneje!

Na Počitnice.si so pripravili ekskluzivne pakete počitnic za destinacije Krf, Južni Ciper in Mallorca, ki zajemajo letalski prevoz z družbo Ryan Air ter namestitev na izbrani destinaciji v kakovostnem hotelu ali apartmaju 3* in 4* s polpenzionom ali all inclusive ponudbo. Rezervirajte do 31. 1. 2023  in si zagotovite prihranke do –50 %!

Za več informacij in rezervacije obiščite spletno stran Pocitnice.si, pišite na info@pocitnice.si, pokličite 01/ 280 30 00 ali pa se oglasite v poslovalnici Turistične agencije Počitnice.si v nakupovalnih središčih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo. 

S Počitnice.si in Ryan Air na popoln oddih po izjemni ceni!

Pri izbiri počitnic vso pozornost običajno najprej posvetimo izbiri prave destinacije za svoj okus. Ko je cilj znan, pozornost preusmerimo na izbiro ustrezne namestitve, šele nato (če sploh) se pozanimamo o letalskem prevozniku. Pri čarterskih poletih na izbiro zadnjega ne moremo vplivati, saj imajo turistične agencije pripravljene paketne ponudbe, ki jih ni mogoče spreminjati ali dopolnjevati.

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Če pa se organizacije počitnic lotimo sami, je izbira letalskih prevoznikov običajno ogromna in potrebujemo kar nekaj časa, da se prebijemo skozi vse ponudbe in možnosti prevoza na želeno destinacijo. Da nam prihranijo dragoceni čas ter živce, so v turistični agenciji Počitnice.si sestavili neverjetno ugodne počitniške pakete nastanitev v najbolje ocenjenih hotelih in apartmajih 3* in 4* na Krfu, Cipru ter Mallorci z vključenim letalskim prevozom z družbo Ryan Air.

Dejstvo je, da imata izbrana destinacija in ustrezna namestitev veliko večji vpliv na naše končno zadovoljstvo kot pa sama pot do tja. Za bližnje destinacije je zato Ryan Air popolna izbira, saj lahko denar, ki bi ga pri dražjih letalskih prevoznikih plačali za vozovnice, namenite za kakovostnejšo in boljšo namestitev, kar je glede na to, da boste tam preživeli vsaj nekaj dni, vsekakor pomembneje kot nekajurni let.

Prav zato so v turistični agenciji Počitnice.si pripravili posebne paketne ponudbe, ki vključujejo letalski prevoz z Ryan Air in nastanitev v izbranem hotelu ali apartmaju 3* ali 4* na otokih Krf, Južni Ciper in Mallorca. A pozor, posebne akcijske cene veljajo le za rezervacije do 31. 1.! Že iz splošne prakse je namreč znano, da je pomembno počitnice rezervirati čim prej, saj se cene dnevno spreminjajo glede na število prodanih sedežev na letalih. Bolj kot je letalo polno, višje so cene, zato se vam splača pohiteti in izkoristiti to neverjetno ponudbo turistične agencije Počitnice.si. Akcijska ponudba velja za paket letalskega prevoza in namestitve, prtljaga in rezervacija sedežev na letalu pa sta na voljo proti doplačilu.

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Zakaj izbrati paketno ponudbo na Počitnice.si?

Seveda lahko tudi sami poiščete nabor najboljših ter najugodnejših hotelov na omenjenih destinacijah ter jih uskladite z izbranimi leti letalskega ponudnika Ryan Air, a vas to, kot že omenjeno, stane kar precej časa, ob tem pa povsem sami nosite tudi breme tveganja morebitne prestavitve ali odpovedi leta.

Če rezervacijo opravite sami, boste v primeru odpovedi leta imeli opravka s kar nekaj telefonskimi klici ter obilico birokracije, če boste želeli, da vam povrnejo stroške letalske vozovnice. Če pa počitnice z letalsko družbo Ryan Air rezervirate pri Počitnice.si, vam v primeru odpovedi leta turistična agencija zagotavlja vračilo celotne kupnine v vsega sedmih dneh! Ob tem lahko paketu dodate še zavarovanje za primer odpovedi zaradi bolezni, ki znaša 5 % kupnine, in ste tako zavarovani z vračilom kupnine tudi v primeru, da zaradi bolezni ne morete na pot.

Poleg tega vam pri Počitnice.si želenih počitnic ni treba plačati takoj! Ob rezervaciji poravnate zgolj 30 % akontacije, preostali znesek pa lahko plačate do 14 dni pred odhodom. Če torej znaša cena paketa prvomajskih počitnic 800 evrov, se to morda sliši veliko, a če upoštevate, da ob rezervaciji plačate vsega 240 evrov, je ta druga cena veliko bolj prijazna za uho – pa tudi za denarnico, seveda. Preostalo kupnino lahko plačate po delih ali pa v celoti 14 dni pred odhodom.

Rezervirajte popolne počitnice na Krfu, Mallorci ali Cipru z letalskim prevozom Ryan Air do 31. 1. 2023 ter si zagotovite neverjetne popuste do 50 %! Obiščite spletno stran Počitnice.si, pokličite na 01/280 30 00 ali pišite na info@pocitnice.si in poskrbite za popoln prvomajski ali poletni oddih po izjemni ceni!

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Slovenci radi počitnikujemo na otokih!

Počitnice na otokih so že od nekdaj izjemno priljubljene med slovenskimi gosti, saj imamo tako občutek, da smo ravno prav oddaljeni od vsakdanjega hektičnega sveta – tudi če v resnici nismo tako daleč. Poleg tega na otokih običajno vlada posebno vzdušje, domačini so neverjetno sproščeni in vajeni živeti v umirjenem sožitju z naravo ter letnimi časi. Prav tako se otoki običajno lahko pohvalijo z izjemno pestro ponudbo namestitev na različnih koncih, kar zagotavlja popoln počitniški pristan vsem generacijam in okusom.

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Krf, Južni Ciper ali Mallorca? S Počitnice.si in Ryan Air lahko tudi vse troje!

Na Južni Ciper lahko z letalsko družbo Ryan Air tako za prvi maj kot v času poletnih počitnic poletite iz Zagreba. Po pristanku na letališču Paphos je najbolje najeti avtomobil, v udobju katerega lahko biser sredi Sredozemlja raziščete podolgem in počez. Morje na Cipru je povsod zelo čisto, zaradi vetra pa je Ciper primeren tudi za deskarje in kajtarje. Plaže variirajo od zlato peščenih do proda in drobnega kamenja ter skal. A Ciper lahko ponudi veliko več kot zgolj sonce, morje in lepe plaže. Njegova naravna bogastva, neokrnjena narava, prijazni ljudje, odlična kulinarika in burna zgodovina so so vsekakor vredni večkratnih obiskov v vseh letnih časih.

Letališče v Zagrebu je vstopna točka tudi za polet z letalsko družbo Ryan Air na nepozabne počitnice v Grčijo, natančneje na otok Krf. Otok Krf je eden izmed bolj zelenih grških otokov, ki ga zaradi čudovite pokrajine mnogi imenujejo tudi smaragdni otok. Krf leži med Jadranskim in Ionskim morjem, pohvali se lahko z zelo bogato zgodovino, kulturno dediščino, prečudovitimi plažami in neokrnjeno naravo, tako da je zelo priljubljena destinacija za počitnice pri vseh generacijah.

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Na v zadnjih letih izjemno priljubljeno Mallorco pa lahko s turistično agencijo Počitnice.si in letalskim prevoznikom Ryan Air poletite iz Trevisa pri Benetkah. Gre za enega izmed treh Balearskih otokov, ki se nahaja v Sredozemskem morju in navdušuje s čudovitimi peščenimi plažami ter lepo urejenimi mesteci in vasicami v notranjosti (Arta, Capdepera, Port de Soller, Valldemossa). Na Mallorci (oziroma slovensko Majorki) vam zagotovo ne bo dolgčas, saj slovi kot otok sonca sredi Sredozemlja in je pravi raj tako za pohodnike kot kolesarje in vse, ki si želite morskih radosti v objemu skritih zalivov in prekrasnih peščenih plaž.

Naročnik oglasnega sporočila je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o

Ne spreglejte