Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 2. 2017,
11.35

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

Mastercard nagradna igra Disneyland Pariz advertorial

Sreda, 1. 2. 2017, 11.35

2 meseca, 1 teden

Nagradna igra: Mastercard vas pelje na vznemirljivo doživetje pariškega Disneylanda

Vsebino omogoča Mastercard
Disneyland Pariz

Shranjujte odrezke o nakupih s kartico Mastercard®, saj je vsak izmed njih srečka, ki bo izžrebanega srečneža in njegovo družino popeljala na nepozabno potovanje, polno doživetij.

Nagrada zajema vse, kar štiričlanska družina (dva odrasla in dva otroka) potrebuje za nepozabno in dogodkov polno tridnevno doživetje: dve nočitvi v hotelu The Disneyland Hotel, tridnevna vstopnica za dva tematska parka za vse štiri družinske člane s prednostnim vstopom, ki omogoča hiter dostop z najkrajšimi čakalnimi dobami na najbolj priljubljene atrakcije v parku, kot sta Space Mountain®: Mission 2 in The Twilight Zone Tower of Terror™.

 | Foto:

Doživetje nagrade se začne že na domačem pragu

Niso pozabili niti na okrepčilo, saj bodo vsi štirje v družini nagrajenca prejeli tudi bone za neomejeno prehrano med bivanjem v Disneylandu. Nagrajencem bodo utrinek z njihove dogodivščine ovekovečili tudi z uradno spominsko fotografijo, otroka pa bodo presenetili s priložnostnim darilom.

Za prevzem nagrade ne bo treba daleč od doma, saj nagradni paket zajema tudi letalski prevoz do Pariza ter transfer do hotela in nazaj, organizator Mastercard pa bo poskrbel tudi za plačilo akontacije dohodnine.

Mastercard | Foto:

Vsak nakup s kartico  je nova srečka

V novi nagradni igri Mastercarda s privlačno družinsko nagrado je mogoče sodelovati na dva načina.

Če sodelujete s številko računa, ki ste ga plačali s kartico Mastercard ali Maestro®, lahko svojo srečo poskusite brez omejitev, saj je vsak takšen račun nova srečka, več računov pa seveda pomeni več možnosti za nagrado.

Sodelovati je mogoče tudi z odgovorom na nagradno vprašanje, a je v tem primeru dopustna samo ena prijava. Zato povečajte svoje možnosti in za svoje nakupe doma ali v tujini, v trgovinah ali prek spleta, uporabljajte svojo kartico Mastercard.

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenec je Mitja Brezovnik.
Ne spreglejte