Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
30. 7. 2016,
8.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Natisni članek

knjige branje Aljoša Harlamov Plažnice Si.mobil advertorial

Sobota, 30. 7. 2016, 8.00

2 meseca, 2 tedna

Kriminalka, ob kateri vam bo zastal dih

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Nekaj čisto nepričakovanih naključij in navaden dan se lahko spremeni v nočno moro. Če ste razpoloženi za napeto kriminalko, si preberite zgodbo Hudič ima mlade avtorja Aljoše Harlamova.

 | Foto:

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

Evo, še en prosti sedež ob šanku. Kot da bi ga rezerviral. Ob bradatem gospodu, ki sedi za šankom v plašču. Ah, kakšno čudovito naključje … (Aljoša Harlamov: Hudič ima mlade)

 | Foto:


Aljoša Harlamov

Aljoša Harlamov (1983) je literarni kritik in urednik (revija Mentor, Airbeletrina), esejist in kolumnist. Avtor romana Bildungsroman (Litera, 2009), trenutno piše kriminalko o Francetu Prešernu. Stritarjev nagrajenec za literarno kritiko (2014), pred časom doktoriral na slovenistiki v Ljubljani. Ko ne bere, piše; ko ne piše, bere; ko gleda nogomet, tvita; ko ne gleda nogometa, gleda tv serije, in ko ne dela ne enega ne drugega, ne tretjega ne četrtega, spi. Ali pa visi na internetu.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

 

Ne spreglejte