Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 5. 2014,
13.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Cannes hotel luksuz

Torek, 13. 5. 2014, 13.53

8 let

Kje v Cannesu prenočujejo filmske zvezde?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Filmski festival v Cannesu ima poseben čar in atmosfero, s katero težko tekmuje katerikoli drugi filmski dogodek. Češnjo na torto dodajo tudi luksuzni hoteli ob Azurni obali.

S soncem obsijana Azurna obala je bila vedno magnet za bogate in lepe, v času filmskega festivala pa slavne filmske zvezde privabijo še dodatno število bogatašev. Filmski festival se bo začel kmalu, hotelski apartmaji pa so že rezervirani. Zvezdniki bodo prenočili v najboljših in najbolj ekskluzivnih hotelih.

Če želite srečati filmske zvezde vsaj na daleč, vam ponujamo seznam hotelov, v katerih bodo po vsej verjetnosti nastanjeni najslavnejši, najlepši in najbogatejši iz filmskega in denarnega sveta. V bogati ponudbi prednjačijo hoteli Intercontinental Carlton, Majestic Barrière, Hotel du Cap Eden Roc in Martinez.

Hotel Martinez

Ima vse, kar si lahko zaželite: tradicijo, restavracijo z dvema Michelinovima zvezdicama, apartmaje, ki gledajo na modro obalo, največjo zasebno plažo, ekskluzivne spa centre in tretmaje. Iz sezone v sezono je hotel poln slavnih, recepcija pa je pogosto videti kot rdeča preproga, kjer se srečujejo igralci, režiserji, manekenke in drugi pomembneži iz sveta šovbiznisa. Hotel ima 409 sob in 27 posebej urejenih apartmajev.

V njem so že prenočili: Milla Jovovich, Benicio Del Toro, Angelina Jolie, Brad Pitt, Eva Longoria, Bruce Willis …

Cene: od 390 do 2010 evrov

InterContinental Carlton

Hotel je samo nekaj ulic stran od hotela Martinez. Stavba z bogato zgodovino je zaščitena kot zgodovinski spomenik in je postala ena od značilnosti Cannesa. Hotel ima 343 sob in apartmajev, številne restavracije in bare ter kultno teraso, ki je poznana po zabavah, ki jih priredijo slavni obrazi.

Hotel je gostil: Grace Kelly, Antonia Banderasa, Jessico Chastain, Sophio Loren, Diane Kruger, Alfreda Hitchcocka …

Cene: od 280 do 3100 evrov

Majestic Barriere

Samo nekaj korakov od prizorišča filmskega festivala je Majestic Barriere. Veličastni Majestic bo filmske zvezde pričakal z novim videzom, za katerega je zaslužen Jean-Philippe Nuel. Atraktivna hotelska plaža je renovirana v skladu z ekološkimi principi – na plažo je postavljena mobilna terasa, ki lahko za kosilo sprejme do sto gostov. Hotel ima 265 sob in 84 apartmajev, med drugim tudi dva penthousa, ki gledata na promenado La Croisette.

V hotelskem pogledu so uživali že Robert De Niro, Matthew McConaughey, Jane Fonda, Paris Hilton …

Cene: od 230 do 1450 evrov

Hotel du Cap-Eden-Roc

Čeprav je od Cannesa oddaljen 15 minut vožnje z avtomobilom, je ta prestižni biser, last družine Oetker, ena od najljubših destinacij znanih in slavnih. Postavljen je v zeleni mediteranski raj in hotel ljudem z denarjem ponuja vse, kar jim srce poželi. Hotel, ki ga pogosto imenujejo tudi stara dama Azurne obale, ima 115 sob in apartmajev ter dve zasebni vili, ki omogočata zasebnost uporabnikom.

V njem so že stanovali: Tom Cruise, John Travolta, Kevin Costner, Monica Bellucci, Sharon Stone …

Cen za hotel žal nismo dobili.

Ne spreglejte