SiolNET. Trendi Potovanja
6,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kempinski v Savudriji odprl pol milijona evrov vredno plažo #video

6,80

termometer

Slovenci radi potujemo k svojim južnim sosedom. Hrvaška je bila lani ciljna država za 64 odstotkov vseh zasebnih potovanj v tujino. Istrsko turistično ponudbo je obogatila nova plaža pri hotelu Kempinski v Savudriji, investicija, vredna pol milijona evrov.

Nova plaža pod hotelom, kjer lahko turisti zrejo v Piran, sicer ni velika, a je urejena na rani, ki pritiče zvenečemu imenu hotelske verige. Takšno je bilo tudi slovesno odprtje.

"Vsak detajl. Pozornost, ki jo namenimo vsemu, kar delamo. Sobam, recepciji, hrani in tudi takšnim prekrasnim dogodkom, ki jih prirejamo, o tem, kaj omenjena hotela Kempinski Adriatic in Portorož razlikuje od drugih," pove direktor prodaje hotelov Hrala.

Veliko prostora okoli resorta omogoča nadaljnji razvoj

Kot pove direktor Nikola Avram, Kempinski ponuja edinstveni luksuz, ki ga drugod v tem delu Jadrana ni mogoče dobiti.

"Veliko je prostora okoli, česar ne morete najti niti v Sloveniji niti na Hrvaškem. To je samostojen resort. Tu je golf, tu je vse in veliko prostora za nadaljnji razvoj. Res mislimo, da si ta destinacija zasluži, da se naredi še več, in ta svoboda prostora daje dodatno vrednost," je Avram pojasnil, zakaj so pred devetimi leti, ko so iskali lokacijo za gradnjo resorta, izbrali prav Savudrijo.

Načrti so veliki. V plažo so vložili pol milijona evrov, načrtujejo pa še dodaten milijon za določene obnove hotela in ne bodo se ustavili le pri tem. | Foto: Planet TV Načrti so veliki. V plažo so vložili pol milijona evrov, načrtujejo pa še dodaten milijon za določene obnove hotela in ne bodo se ustavili le pri tem. Foto: Planet TV

"Celotno destinacijo želimo dvigniti na novo raven"

"Naš cilj je še utrditev položaja v tem severnojadranskem delu hrvaške in slovenske Istre. To je cilj. Celotno destinacijo želimo dvigniti na novo raven, kot si zasluži," pove Avram.

Pomembna je izkušnja ljudi, ki pridejo, kar zagotavlja Kempinski povsod po svetu. "Doživetja, mala doživetja, ki pustijo prekrasen skupni vtis o hotelu. To želimo doseči tu in v vsakem Kempinskem," pove Hrala. Sem spadajo tako hrana, postrežba in izbor pijače kot tudi ambient.

Kempinski Savudrija Trendi Bo portoroški hotel Palace dobil svojo prestižno plažo?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 129
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin