Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 9. 2022,
23.45

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

all inclusive Turčija potovanje počitnice PR članek

Četrtek, 8. 9. 2022, 23.45

1 leto, 7 mesecev

Jesenski "all inclusive" oddih v Turčiji po izjemno ugodnih cenah!

Oglasno sporočilo

Medtem ko se v osrednji Evropi ozračje počasi ohlaja, je na jugu ob Sredozemskem morju še vedno sončno in vroče poletje. In nič ne kaže, da bi se v kratkem kaj spremenilo, zato hitro rezervirajte počitnice na turški obali in se podajte na najboljšo "all inclusive" avanturo svojega življenja!

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Poletje v Turčiji traja vse od zgodnje pomladi pa do pozne jeseni, zato so počitnice na turški rivieri popolna izbira tako za tiste, ki letos še niste bili na dopustu, kot tudi one, ki bi radi še malo uživali v poletju. Počitnice v Turčiji so edinstvena izkušnja, ki se jo vsekakor splača doživeti, saj letovišča v priljubljeni turški rivieri slovijo po luksuznih hotelih in neverjetni "all inclusive" ali celo "ultra all inclusive" ponudbi, ki dejansko vključuje vse: hrana in pijača sta na voljo tako rekoč 24 ur na dan, vodni parki delujejo sto na uro, brez težav pa najdete tudi bolj mirne, intimnejše kotičke za zaslužen počitek in sprostitev. 

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Seveda se načrtovanja "all inclusive" počitnic na prekrasnih obalah turške riviere lahko lotite povsem sami, a zakaj bi si nalagali dodatne obremenitve in zapravljali svoj že tako močno okleščen prosti čas za iskanje ter primerjanje najugodnejših ponudb, ko pa lahko to za vas storijo drugi? Počitnice.si so neodvisni spletni organizator potovanj, ki ima na enem mestu zbrane najboljše ponudbe turističnih aranžmajev vseh slovenskih in tujih organizatorjev počitnic ter potovanj z letalom.

Načrtovanje počitnic še nikoli ni bilo tako preprosto

Na "all inclusive" oddih v priljubljena turška letovišča Alanya, Side, Belek,  Kemer in Antalya lahko s Počitnice.si pod okriljem zanesljivih avstrijskih organizatorjev potovanj poletite vsako nedeljo do konca oktobra iz Ljubljane na letališče Antalya za 7 ali 14 dni. Poleg tega so vam vsak dan na voljo tudi neposredni leti z Dunaja, dvakrat tedensko pa iz Gradca. Ob tem je v luči trenutnih razmer izjemno pomemben tudi podatek, da so cene aranžmajev fiksne – ko plačate akontacijo, ni naknadnih doplačil za gorivo, transferje od letališča do hotela in nazaj ali dodatne davke.

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Na Počitnice.si lahko v njihovem spletnem iskalniku torej zgolj z nekaj kliki najdete popolne počitnice za svoj okus, njihovi izkušeni strokovnjaki pa so vam z veseljem na voljo tudi za osebno svetovanje pri izbiri popolnega dopusta. Z njimi lahko stopite v stik bodisi na e-mail info@pocitnice.si bodisi prek telefonske številke 01 280 30 00 ali pa jih od ponedeljka do sobote osebno obiščete v njihovi poslovalnici v nakupovalnih središčih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Primskovo v Kranju.

Dobrodošli v Turčiji – domovini "all inclusive" ponudbe!

Dejstvo je, da nikjer na svetu ne boste našli tako bogate in cenovno dostopne "all inclusive" ponudbe kot v Turčiji: poleg neomejenih količin hrane in pijače skozi ves dan vam je v sklopu "all inclusive" storitve v Turčiji na voljo še pestra paleta aktivnosti za vse generacije. Praktično vsa turška letovišča imajo mini klub, ki poskrbi za animacijo malčkov. Večji hoteli aktivnosti za otroke razdelijo celo po starostnih skupinah, tako da malčki ob koncu dneva velikokrat sploh nočejo v hotelsko sobo, kaj šele domov.

Odrasli lahko medtem poležavanje ob bazenu ali na plaži z najljubšo osvežilno pijačo v roki odlično kombinirate z jogo, zumbo ter vodno in klasično aerobiko, za katere poskrbijo animatorji, pomerite se lahko v različnih igrah z žogo, sprostite adrenalin v vodnem parku ter raznih športih na vodi ali pa se predate sproščanju v bogati hotelski spa ponudbi. Izbira je res velika, tako da se v turški "all inclusive" ponudbi dolgočasili zagotovo ne boste! No, razen, če si boste to želeli.

Zakaj slovenski turisti priporočajo "all inclusive" počitnice v Turčiji?

Poletja na obalah Turčije so vroča in dolga, Turki pa izjemno prijazni ter ustrežljivi gostitelji, ki znajo odlično poskrbeti za svoje goste. To boste začutili vsakokrat, ko se boste v in ob hotelu sprehodili mimo njihovih trgovinic, v katere vas z veseljem povabijo, niso pa vsiljivi. Tu se lahko preizkusite v barantanju in se po ugodnih cenah založite z lokalnimi začimbami, oblačili, obutvijo, nakitom in orientalskimi preprogami. Za še več ponudbe in pristen utrip turškega življenja se lahko odpravite do mestnih središč in obiščete katerega od večjih bazarjev, preizkusite turški hamam ter si privoščite skodelico prave turške kave ali črnega čaja. 

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Naj vas očarajo mondene turške riviere

Izhodiščna točka vašega "all inclusive" počitnikovanja v turški rivieri bo zagotovo Antalya, saj se tu nahaja letališče, ki potem vodi do izbranega hotela v tem živahnem in zgodovinsko bogatem mestecu, znanem po čudovitih peščenih plažah, oziroma do izbrane "all inclusive" namestitve v drugih turških letoviščih na obalah Sredozemskega morja. Uro vožnje proti zahodu se odpre pogled na enega najbolj zelenih in mirnih predelov turške riviere – priljubljeno turistično središče Kemer s kristalno čistim morjem in bogato "all inclusive" hotelsko ponudbo.

Dobre pol ure vožnje z letališča v Antalyi v drugo smer, torej proti vzhodu, leži letovišče Belek. V tem delu turške riviere se nahajajo cenovno dražji in bolj luksuzni "all inclusive" hoteli, morje je tu bolj mirno, poleg klasične "all inclusive" ponudbe z vodnimi parki pa so na voljo tudi številna igrišča za golf. Še dodatne pol ure vožnje proti vzhodu je oddaljeno obalno letovišče Side, mondeno antično mesto, kjer lahko raziskovanje zgodovine krasno dopolnite z zabavo in sproščanjem v "all inclusive" hotelih z bogato dnevno in večerno animacijo.

Z dodatno uro vožnje naprej proti vzhodu turške riviere pridete do samega vznožja mogoče turške gore Taurus, ki je prekrita z borovimi gozdovi. Tu leži ena najbolj priljubljenih "all inclusive" turških počitniških destinacij med slovenskimi turisti – živahna Alanya, kjer se hotelski kompleksi nahajajo v bližini samega mesta z dolgo in pestro zgodovino. Med sprehodom skozi ulice boste naleteli na številne cerkve, medrese, hane, turška kopališča (hamam) in muzeje.

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Dovolite si izkusiti pristno turško gostoljubnost in rezervirajte svoje sanjske "all inclusive" počitnice še danes. Uporabite iskalnik ali pa pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si s svojimi željami glede odhodnega letališča, namestitve ter števila potnikov in že v nekaj urah boste na e-mail prejeli najugodnejše "all inclusive" ponudbe za nepozaben oddih v Turčiji! Lahko nas obiščete tudi v naših agencijah v Supernovi Ljubljana Rudnik ali Supernova Kranj Primskovo.

Naročnik oglasnega sporočila je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o.

Ne spreglejte