Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 5. 2015,
15.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ona-on.com poroka zmenki

Sreda, 6. 5. 2015, 15.00

6 let, 6 mesecev

Spoznala sva se na ona-on.com, letos se poročiva!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Prva spletna poroka v Sloveniji.

Sara in Žiga sta se pred pravljičnimi sedmimi leti spoznala na portalu ona-on. Sara je bila prijavljena le 14 dni, Žiga en mesec. Sara je pri spoznavanju potencialnih partnerjev v ospredje želela postaviti sebe kot osebo in ne videza, zato si je ustvarila profil brez fotografije. To se je izkazalo za dobro potezo, saj je kmalu spoznala Žigo, s katerim se je vse odvijalo zelo hitro in kmalu jo je povabil na tisto "usodno" kavo.

Oba sta poslovno uspešna na svojem področju, skupaj pa sta razvila blagovno znamko MySpirit – prvo slovensko parfumarno, kjer ponujata najbolj pestro paleto parfumov v Sloveniji.

22. maja se bosta poročila na Posestvu Brdo, kjer so samo zanju pripravili intimen sprejem na Račjem otoku. Sari je z nasveti in poročnimi trendi na pomoč priskočil poročni butik Novias, kjer si je izbrala najprestižnejšo poročno obleko, poročna organizatorka Petra Starbek iz podjetja Storija inženiring pa jima je pomagala, da nič ne bo prepuščeno naključju. Za poroko sta si izbrala petek, saj si želita usodni da dahniti v intimnem vzdušju, v krogu družine in prijateljev, med katerimi je tudi Rebeka Dremelj.

Poroka bo potekala tradicionalno s civilnim obredom in zabavo v dvorani Splendens na Brdu, kjer bodo goste zabavali skupina Karneval in maskota ona-on.com, kupid Ljubo.

Katere so tiste stvari, ki jih mladoporočenca obožujeta drug pri drugem?

Za Saro so to Žigove modre oči, da je njen dober prijatelj in hkrati tudi ljubeč partner, zanj pa je ona najbolj prijazna oseba na svetu, ki ima enake vrednote in ga v vsem razume. Sta prijazna in zgovorna, zato čas v njuni družbi zelo hitro mine.

Svojo srečo še iščeš?

Ona-on.com je tukaj, da združuje, povezuje in zabava, zato se pridruži več kot 70 tisoč aktivnim mesečnim uporabnikom. V 14 letih smo združili že več kot deset tisoč parov. Ne verjameš? Prepričaj se tukaj, kjer pari z ona-on svoje zgodbe delijo z nami.

Če se nam želiš pridružiti, se registriraj, za brezplačno uporabo vpiši kodo ujemi15 in poglej, kaj se skriva na drugi strani;).

Srečno!

Ne spreglejte