Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 6. 2013,
20.57

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

presenečenje darilo ideje

Torek, 4. 6. 2013, 20.57

7 let, 12 mesecev

Romantične ideje, o katerih bo govorila prijateljicam

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Večna uganka: kaj ženske prijateljicam govorijo o svojih moških? Uganke ne bomo rešili, a lahko vam damo nekaj idej, zaradi katerih vas bo nedvomno pohvalila prijateljicam. To pa je že nekaj, kajne?

Tisti, ki pravijo, da je za dobro zvezo treba veliko delati, imajo prav, in prav zato imate kar nekaj možnosti, da zgrešite in boste pri njej "zviseli". In ker si tega ne želite, je veliko bolje, da naredite vse, da vas ne bo mogla pozabiti, ali še bolje, da vas bo hvalila svojim prijateljicam. Prijateljice so namreč močan zaveznik, če jih pridobite na svojo stran. Ali s tem, da jih očarate, ali, še bolje, z dejanji, ki bodo ostala v spominu celo njim.

Na svetu ni ženske, ki ne bi kdaj pa kdaj uživala v kakšnem presenečenju. Če sicer ne hodi na kosilo, potem vam svetujemo, da to prvo idejo kar pozabite, a prav lahko jo očarate, če namesto da jo povabite na kosilo, kosilo pošljete k njej v službo iz kakšne dobre restavracije. Seveda se je pred tem dobro pozanimati, kaj ima rada in česa morda ne sme jesti, saj dvomimo, da si želite, da bi zaradi jagod ali oreškov, na katere je morda alergična, pristala na urgenci. Nadgradnja: če imate možnost, ji kosilo odnesite sami.

Če veliko časa preživi na avtobusu ali vlaku, potem vam je jasno, da ji je med vožnjo večkrat dolgčas. Saj vam je, kajne? Kupite in podarite ji knjigo, ki si jo je že dolgo želela prebrati, morda ji jo lahko skrivaj naložite na njen čitalnik ali pa poskušajte uganiti, kakšna knjiga bi ji bila všeč, tako jo boste še bolj presenetili. Nadgradnja: kupite ji knjigo in ji jo pošljite v službo, da bo presenečenje večje in da jo bo lahko prebrala že na poti domov.

Zelo sladka in simpatična stvar so kolački. Simpatični, barviti, različnih okusov, celo za tiste, ki so na dieti, ne preveliki, da si jih ne bi mogli privoščiti. Bolj ko bo prihajal popoldanski čas, bolj bo lačna, in verjemite nam, bolj ko se bo upirala, bolj bo kolaček prišel prav. Sladko zadovoljstvo, ki ji ga boste nudili z njim, bo nedvomno delila s prijateljicami. Nadgradnja: če znate vsaj nekaj več kot skuhati hrenovko ali speči jajce na oko, vam predlagamo, da kolačke naredite sami.

Če že dolgo iščete razlog, da bi z njo pobegnili nekam na samo za dan ali dva, je simpatična rešitev lahko kupon za brezplačen oddih. S tem ji boste dali vedeti, da bi bili radi z njo, da bi z njo radi preživeli več časa in obenem, da vam veliko pomeni tudi njen prosti čas. Nadgradnja: izberite romantične lokacije, ki bodo obema pričarale najlepša čustva.

Če ste mislili, da bomo pozabili na rože, ste se zmotili. Saj nismo nori! Rože vedno in povsod naredijo velik vtis, le da moramo izbrati prave, tiste, ki so ji všeč, in pri tem paziti, da ni alergična na cvetni prah. Izberite rože ali šopek, ki bo povedal že sam od sebe, da je nekaj posebnega, in ji ga pošljite na njen dom ali v službo. Nadgradnja: šopek naredite sami in ga skrivaj dostavite k njej domov. Namig: lahko ga ponoči pustite tudi na vetrobranskem steklu avtomobila. Prav gotovo ji bo polepšal jutro. Pazite le, da vas izpred njene hiše ne bo pregnal alarm ali Floki, domači pes čuvaj.

Če veste, da ima rada čokolado, vam predlagamo, da se v lokalni trgovini s čokolado, kjer jo tudi sami proizvajajo, dogovorite, da vam naredijo nekaj posebnega, osebnega, iz čokolade zanjo. Sicer obstaja velika možnost, da tega ne bo potem nikoli pojedla, a vseeno, sladko čokoladno darilo je nekaj najlepšega. Nadgradnja: izberite čokolado posebnega okusa, ki ji bo dala vedeti, da imate domišljijo in da ste razmišljali o njej.

Ena od rešitev, da nekaj napetosti, ki se ji nabere v glavi v službi, spusti, še preden pride domov, je, da ji za darilo poklonite naročnino na najljubšo revijo. S tem boste drugim in njej dali vedeti, da veste, kaj ima rada, da vam veliko pomeni tisto, kar rada počne, in obenem ji boste dali možnost, da v miru prebere vse, kar bi sicer prebirala po koščkih. Nadgradnja: naročite jo na revijo, ki ji bo dala nove ideje za njen hobi ali za stvari, ki jih rada počne. Namig: izogibajte se revij o kuharskih receptih, ker lahko nehote sporočite kaj napačnega.

Kaj je lepšega kot jutranji vonj po sveži kavi? In če ima vaša draga rada dobro kavo, je lahko kavni avtomat darilo, ki ji bo vsako jutro pripravilo oboževan napitek. A pazite, da ne boste ravno "škrti", saj samo dober avtomat pripravi res dobro kavo. Ker vemo, da ji ne privoščite brezokusne brozge, se raje prepričajte o kakovosti kavomata, ki ga kupujete. Nadgradnja: ob kavomatu ji podarite okvirjeno lepo misel, napisano z vašo, seveda čitljivo, pisavo. Tako ji bo vsako jutro ob kavi polepšala še vaša lepa misel.

Ne spreglejte