Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 5. 2013,
10.24

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

partnerstvo laži intimnost

Ponedeljek, 20. 5. 2013, 10.24

4 leta, 8 mesecev

Razkrivamo, kaj vse bi vam povedal, vendar ne upa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Verjeli ali ne, moški pri svojih odgovorih izberejo zelo diplomatsko taktiko, predvsem zato, da v odnosu ohranijo mir.

Včasih sta prikrivanje resnice ali izbira bolj olepšanih izjav najprimernejši beg pred neizogibnim spopadom, ki bi zagotovo terjal nemalo bolečine.

Moški so pogosto prisiljeni k molku ali vsaj k majhnim lažem predvsem zato, da bi se ženske ob njih počutile ljubljene in spoštovane. Ženske v resnici ne želijo vedno vedeti, kaj se dogaja v partnerjevi glavi, tudi zato, ker vedo, da resnica včasih preklemano boli. Male vsakdanje laži so pogosto lahko celo terapevtske.

Draga, zredila si se Koliko moških upa svoji ženski priznati, da se je nekoliko zredila in da ni več tako vitka kot takrat, ko sta se spoznala? Ženska potrebuje potrditev, da je ljubljena in oboževana, pa čeprav ima nekaj blazinic več kot včasih. Težko bo sprejela kritiko o svoji teži, pa čeprav zelo dobro ve, kakšna je njena nova konfekcijska številka.

Ne pogrešam te Dejstvo je, da vsak posameznik potrebuje nekaj časa zase, proč od svojega partnerja. V razmerju ni vse v tem, da ves čas tičita skupaj. Pomembna je kakovost časa, ki ga preživljata v dvoje, in prav nič ni narobe z vami ali vašim odnosom, če v času, ko nista skupaj, ne čutite potrebe po partnerjevi bližini. Je pa to težko priznati, saj so nas dolgo učili, da se partnerja pač morata pogrešati.

Ne znaš kuhati Ali pa še huje: "Moja mama zna kuhati bolje." Da, kuhanje je res lahko zelo kočljiva tema, saj naj bi ženske po nekakšnih tradicionalnih družbenih normah obvladale vsa gospodinjska opravila, vključno s kuhanjem. Seveda pa vsaki ženski ni namenjeno, da je tudi kuharica, in čeprav se trudi, ji nekako ne gre. Zato ji je težko priznati, da je v resnici njena hrana precej neužitna, ker, kot prvo, vam grozi, da vam nikoli več ne bo skuhala obroka in, kot drugo, obstaja velika možnost, da vam bo zamerila in vas kaznovala z dolgim molkom.

Tvoje prijateljice mi gredo na živce Povprečen moški se dobro zaveda, da so ženskam prijateljice nekaj svetega in ji predstavljajo idealno zatočišče za uveljavljanje svoje ženskosti in potrebo po brezskrbnih pogovorih, ki jih noben moški pravzaprav niti ne razume. Zato nima smisla, da se spravite na njene prijateljice, tega vam zagotovo ne bo odpustila, kaj šele, da bi vas poslušala in celo razumela vaše argumente.

Ne spreglejte