SiolNET. Trendi Odnosi
Vsebino omogoča Kosmika
  • Messenger
  • Messenger
Kosmika – vedno tu za vas

Novost v Sloveniji za vse, ki potrebujejo pogled v prihodnost: videovedeževanje

Vsebino omogoča Kosmika

Prav vsak posameznik se v življenju srečuje s številnimi ovirami na različnih področjih. Kaj pa, ko nas življenje postavi pred večje preizkušnje ter nam vesolje pošlje (na videz) nepremagljive ovire?

Astrologija preučuje vplive in odnose med nebesnimi telesi in našim življenjem. | Foto: Shutterstock Astrologija preučuje vplive in odnose med nebesnimi telesi in našim življenjem. Foto: Shutterstock

Tudi ko se znajdemo na razpotju in iščemo odgovore na težka in žgoča vprašanja ter poskušamo najti ustrezno rešitev, s katero se bomo rešili iz peklenskega položaja, obstaja nekdo, ki nam lahko v težkih časih priskoči na pomoč – Kosmika je vedno tu za vas!

Vedeževalke in svetovalke so tu, da s svojo ogromno širino znanja in s pomočjo astrologije, numerologije ter svojih videnj pomagajo poiskati odgovore ter razumeti določene neprijetne dogodke. Ko razumemo, zakaj smo v življenju postavljeni pred določeno preizkušnjo, zadeva postane lažje obvladljiva ter rešljiva.

Zakaj vedeževanje v živo?

Nekateri ljudje imajo izredno razvite sposobnosti uvida v preteklost in prihodnost. | Foto: Shutterstock Nekateri ljudje imajo izredno razvite sposobnosti uvida v preteklost in prihodnost. Foto: Shutterstock

V Kosmiki so storitev še dodatno nadgradili in tako postali prvi v Sloveniji, ki so to novost uspeli realizirati – vedeževanje v živo prek videoklica! Tovrstna oblika vedeževanja in svetovanja prinaša številne ugodnosti: ker stranka vidi svetovalko, se razvije sproščen in odprt odnos, odprtost pa ustvarja zaupanje med sogovorniki, zato posledično komunikacija lažje steče.

Vedeževanje v živo izboljša samo storitev, saj dejstvo, da svetovalka vidi strankin obraz, omogoča hitrejše prepoznavanje težav ter izboljša sposobnost boljšega razumevanja problema, s katero se sooča stranka, kar posledično pripelje do lažjega in bolj koristnega svetovanja.

VIDEO: Preverite, kako poteka vedeževanje v živo

>> Preizkusite vedeževanje v živo

Imate raje anonimno svetovanje?

Poskrbljeno je tudi za tiste, ki se ne želijo izpostavljati, zato je na voljo tudi AVDIOKLIC, kjer samo stranka vidi svetovalca, pri čemer spet dosežemo večje zaupanje s strani stranke in tako brez težav zaupa svetovalki svoje najgloblje strahove in najbolj intimne tegobe.

Svetovalke in vedeževalke bodo poskrbele, da z njihovo pomočjo dosežete pozitivno spremeniti sebe ter se znebiti vseh negativnih vzorcev, ki grenijo vaše življenje.

Kako poteka vedeževanje v živo?

Dober svetovalec vam lahko pomaga spremeniti negativne vzorce v vašem življenju. | Foto: Shutterstock Dober svetovalec vam lahko pomaga spremeniti negativne vzorce v vašem življenju. Foto: Shutterstock

Kosmika ponuja dva načina pogovora – lahko izbirate med VIDEO- in AVDIOKLICEM.

Videovedeževanje: namesto 3,99 evra boste odšteli le 1,99 evra na minuto.

>> POKLIČITE ZDAJ!

  • VIDEOKLIC pomeni, da svetovalec vidi vas in vi vidite njega.
  • Pri AVDIOKLICU je zgodba malce drugačna. Vi vidite svetovalca, medtem ko on vas ne vidi.

Stranka si izbere tisto vrsto pogovora, ki ji bolj ustreza, oziroma tisto, pri kateri se bo lažje sprostila in zaupala svoje težave.

Stranka ima možnost izbire svetovalca ali svetovalke, kar pomeni, da se lahko še pred samim srečanjem s svetovalko ali vedeževalko na podlagi njihovih kratkih predstavitev seznani z njihovim načinom dela in tako lažje izbere zase najprimernejšo vedeževalko ali svetovalko.

Svetovalke Kosmike vam pomagajo na področju ljubezni, družine, partnerstva, počutja in šole ter na vseh preostalih področjih vašega življenja. | Foto: Shutterstock Svetovalke Kosmike vam pomagajo na področju ljubezni, družine, partnerstva, počutja in šole ter na vseh preostalih področjih vašega življenja. Foto: Shutterstock

Izbirate lahko med naslednjimi metodami vedeževanja, ki jih uporabljajo svetovalke pri Kosmiki:

astrologija in horoskop jasnovidnost
psihološka astrologija nihalo
energijska astrologija numerologija
kitajska astrologija razlaga sanj
kristaloterapija odpravljanje blokad
barvna terapija obnavljanje energijskih moči
čiščenje čaker razlaga energij
angelska terapija rezanje vezi z bivšimi partnerji
sporočila angelov ustvarjalna vizualizacija
sporočila duš zakon privlačnosti
angelske karte zvočna terapija
ciganske karte analiza karme
vedeževanje iz kart medijstvo
tarot pretekla življenja
mistične preroške karte Kipper in karte Lenormand energijsko čiščenje prostora
Feng shui pranoterapija
reiki bioenergija

>> Izberite svojo svetovalko

Posebna ponudba: videovedeževanje po posebej ugodnih cenah

Več kot deset vedeževalk, astrologinj, jasnovidk in svetovalk Kosmike vam s svojim bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami lahko pomagajo sprejemati prave odločitve za bolj izpopolnjeno življenje. | Foto: Shutterstock Več kot deset vedeževalk, astrologinj, jasnovidk in svetovalk Kosmike vam s svojim bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami lahko pomagajo sprejemati prave odločitve za bolj izpopolnjeno življenje. Foto: Shutterstock

Da se stranka lahko sprosti, odpre in zaupa svoje največje tegobe, so pri Kosmiki pripravili posebno ponudbo.

Za pogovor s svetovalko, ki ni časovno omejen, boste namesto 3,99 evra odšteli le 1,99 evra na minuto. Tako boste lahko rešili tudi večje in globlje težave, pri tem boste imeli na voljo neomejen čas.

Zaradi ugodne akcijske cene priporočamo zakup minut, ki jih lahko porabite kadarkoli.

Primer: zakupite 30 minut, s svetovalcem govorite samo 15 minut, kar pomeni, da imate na svojem računu še vedno dobroimetje 15 minut, ki jih lahko uporabite kadarkoli.

ZAUPNO in ANONIMNO: Ker je vedeževanje zelo osebne narave, ni nikakršnih skrbi, da se ne bi zaupali svetovalkam Kosmike, saj je storitev povsem zaupna in anonimna.

Ničesar ne prepustite naključju, pokličite in preverite še danes, kaj ima za vas prihodnost v načrtu. Odstranite negotovost in uvidite svojo nadaljnjo pot še danes!

>> Preizkusite videosvetovanje

Preverite svoj horoskop na Siol.net:

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin