Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 12. 2021,
11.38

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

božič prazniki prazniki darila M Tehnika PR članek

Petek, 10. 12. 2021, 11.38

2 leti, 4 mesece

Ni več dilem: tu je 15 daril za vsak žep in vse priložnosti

Oglasno sporočilo

Ste brez idej, kaj podariti najbližjim za praznike? Morda iščete popolna darila za znance, za katera ne boste segli pregloboko v žep? Iščete edinstvena darila, ki bodo ostala v spominu?

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Ne skrbite, če vas pesti pomanjkanje idej. M Tehnika predstavlja seznam najboljših 15 daril, razporejenih po kategorijah: zanjo, zanj ali za prijatelje. Izberite lepa darila v trgovinah M Tehnika ali prek spletne trgovine in prihranite čas za prijetne praznične trenutke!

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

5 izbranih daril zanjo

Ko razmišljamo, s čim bi za praznike najbolj razveselili prijateljice, drago ali mamo, nam misli pogosto uidejo v kuhinjo. Mnoge bodo namreč praznike izkoristile za preizkušanje novih receptov. Njih bomo najbolj razveselili s strojčkom za domače rezance ali pa pekačem za pico, s katerim bo vsak filmski večer popoln užitek.

Prijateljicam, ki ob zimskih večerih rade uživajo v toplih napitkih, lahko podarimo skodelico s prazničnim posvetilom. Tista, ki ljubi glasbo ali pa išče rešitev za bučno pisarno, pa se bo razveselila novih slušalk.

5 izbranih daril zanj

Tudi moški v vašem življenju se dobro znajdejo v kuhinji, kot dokazuje ta predpasnik. Lahko jih razveselite z mlinčkom za začimbe, s katerim bodo vse jedi ravno prav začinjene. Tiste, ki proste dneve raje preživljajo v naravi, pa lahko obdarite z žepnim nožem, s katerim bodo kos vsakemu izzivu v gozdu.

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Je morda med vašimi prijatelji kdo, ki še ni okrasil svojega doma? Potem ne spreglejte LED-projektorja za zunanjo osvetlitev! Ali so v vaši družbi prijatelji, ki praznike izkoristijo za uživanje doma in na kavču ob svojih najljubših pregrešnih jedeh? Potem jih boste z aparatom za hot doge zagotovo razveselili.

5 izbranih daril za prijatelje

Kaj podariti prijateljem? V novem letu jim zaželite srečo s škratom z LED-lučko! Prijateljem, ki obožujejo pohodniške avanture, lahko podarite termofor v mehki, snemljivi srajčki ali pa kar dron. Vsak se tudi vedno razveseli novih kozarcev, s katerimi bodo zabave ta december nepozabne. In še dodaten namig za okrasitev prijateljske praznične zabave: s pomočjo LED-projektorja pričarajte v dnevnih sobah pravo snežno idilo!

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

V M Tehniki so prazniki doma - naročite svoja darila iz udobja doma

Vse za gospodinjstvo, računalništvo, mobilno tehnologijo, avdio- in videozabavo, nego in dom - naročite svoja darila prek spletne trgovine M Tehnika. V 41 trgovinah M Tehnika po vsej Sloveniji lahko tudi izkoristite možnost nakupa na do 24 obrokov brez obresti z Mercator Pika kartico. Ob izbranih dnevih v decembru pri nakupu izkoristite tudi trojne pike. Z nakupom pri M Tehniki vam zagotovijo tudi dostavo, montažo in odvoz stare bele tehnike.

Naročnik oglasnega sporočila je M TEHNIKA.

Ne spreglejte