SiolNET. Trendi Odnosi
0,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger
NAJ LJUBEZENSKA ZGODBA

Naj ljubezenska zgodba: Sara in Sašo

0,55

termometer

Ko prijateljstvo rodi ljubezen … Sprva sva bila zgolj prijatelja. Vsak v svoji zvezi, vsak s svojim partnerjem. Na zunaj je bilo vse videti lepo, a kaj, ko mi je neki notranji glas, nekje globoko v meni, govoril, da to ni tisto pravo.

Naj ljubezenska zgodba: Sara in Sašo

Prišel je maj – mesec ljubezni. S prijatelji smo se odpravili na izlet. Večerna zabava je bila v popolnem teku, midva pa sva veselo klepetala. Tema je nanesla na ljubezen. Nepričakovano sem samo sebe zaslišala, da sem na glas rekla: "Nisem srečna." Preden sem dojela, da sem prvič na glas rekla nekaj, kar me je kljuvalo že nekaj časa, pa on: "Tudi jaz ne. Moralo bi biti drugače." Še dolgo sva si zrla v oči, moje srce pa je nenavadno poskočilo – kot takrat, ko sem se prvič zaljubila kot najstnica.

To je bil spontan trenutek, ki nama je odprl oči. Zaprla sva staro poglavje in odprla novega. Iz prijateljstva se je rodila ljubezen, iz najine ljubezni pa še najin mali sinček. Spet sva začela verjeti v rek Življenje združi tiste, ki se ljubimo. Počasi, a zagotovo!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 198
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin