SiolNET. Trendi Odnosi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako se spoznavamo Slovenci? Vseslovenska spletna anketa …

4

termometer

Ali veš, kakšni smo Slovenci pri osvajanju? Smo bolj zaprt narod ali radi pristopimo k nasprotnemu spolu? Kaj nam je nepomembnejše na prvem zmenku in kako pridemo do njega?

Vemo, da se v tujini kar 10 odstotkov parov spozna prek spleta, koliko pa je takih parov v Sloveniji? Ona-on.com raziskuje, kako se spoznavamo Slovenci. Vzemi si pet minut in izpolni anketo, ki je zabavna in obenem poučna. Če si samski ali vezan, ločen ali poročen, s svojimi izkušnjami pomagaj oblikovati slovensko kulturo spoznavanja. Rezultati bodo znani 11. maja, ko bomo razkrili, kako se spoznavamo. Za reševanje ankete klikni tukaj.

Kakšen je tvoj status? Samski, poročen, zapleten?

Če si že v paru in sta se spoznala prek spleta ali pa poznaš par, ki se je tako spoznal, ravno v tem času poteka natečaj Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on, kjer pari, ki so se spoznali na spletu, tekmujejo za sanjsko poroko, večerjo na zajli ali druge ona-on nagrade.

Svojo srečo še iščeš? Na ona-on.com smo pripravili kodo za brezplačno uporabo, klikni tukaj ali ob registraciji vpiši kodo ujemi15 in osvajaj neomejeno.

Pssssst! Za vse tiste, ki ste že na ona-on.com, je ravno zdaj akcija –50 % na članarine.

Spoznavaj, osvajaj, zabavaj z ona-on.com.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin