Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 2. 2014,
18.09

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

moški ženska partnerstvo Joga

Torek, 25. 2. 2014, 18.09

7 let, 12 mesecev

Kaj zares razmišljajo ženske in moški

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ko bi le ženske in moški zares razumeli nasprotni spol, kajne? Življenje na Zemlji bi bilo popolno, partnerske zveze pa bi trajale celo večnost. A na žalost ni tako.

Morda je res, da bi se, če bi se bolje razumeli, tudi bolje ujemali. Stokrat ste že verjetno slišali, da so moški z Marsa in ženske z Venere, a če bi bili moški bolj podobni ženskam in bi obenem razmišljali enako, čutili enako in čustva razvijali v isto smer, bi to verjetno pomenilo, da bi bilo na svetu še enkrat več ljudi, kajti vsi po vrsti bi se zaljubljali za vse življenje.

Večina zvez se konča zaradi majhnih napakic, ki sčasoma zaradi nerazumevanja prerastejo v velike in moteče napake. Sistem kotaleče se snežene kepe, ki postaja vse večja in večja, poznamo skoraj vsi. Če bi bili moški in ženske zmožni sprejeti razlike med spoloma, pa bi bila vsa razmerja popolna. Prepreke med spoloma pa ne bi več ločevale partnerjev. Ti bi ostali skupaj. Ni pa tako težko razumeti razlik med spoloma, da ne bi mogli našega razmerja izboljšati. Zbrali smo nekaj najbolj motečih razlik, za katere bi si največ moških in žensk želelo, da jih ne bi bilo oziroma da bi jih bolje razumeli.

Objem Večina žensk se želi kdaj pa kdaj stisniti k partnerju. Četudi gre za ženske, ki so sicer močne in samozavestne, vseeno potrebujejo objem, nežnost in občutek, da so ljubljene. Večina moških je v nasprotju veliko manj občutljiva in zato tudi ne razume, kako veliko ženskam pomeni objem.

Pohvala Tako ženske kot moški želijo biti v zvezi enakopravni, predvsem pa želijo, da jih partner opazi. Stvari, kot so nova pričeska, novo oblačilo ali izguba odvečnih kilogramov, si zaslužijo pohvalo. Ne skoparite z njo, ko je čas za lepe besede.

Domišljija Ko ženske svojo domišljijo spustijo na pašo, razmišljajo o svojem partnerju. Na žalost pa večina moških v svojih trenutkih razmišlja o drugi ženski. Če bi več žensk to vedelo, bi bilo še manj partnerskih zvez na tem svetu, a resnici na ljubo, moški velikokrat varajo le v svoji glavi.

Sporočila Večina žensk se razneži, ko vidijo dolgo sporočilo svojega dragega. Večina moških jemlje obširno komunikacijo kot obvezo, ki jim ne diši. Še več: moškim gre na živce branje dolgih sporočil, še bolj jih vznemirja število prejetih sporočil, saj se ob večjem številu sporočil počutijo, kot da so na povodcu. Najbolj moteče je za moške sporočilo z vsebino: "Kje pa si?"

Občutki Ženske uživajo, ko čutijo, da si jih moški želijo. Ne marajo, da so nekaj povsem normalnega za svojega partnerja in da jih jemljejo kot za samoumeven del življenja. Moški so na izkazovanje pozornosti manj pozorni in zato tudi večkrat pozabijo na to, da svoji ženski povedo, kako posebna je zanje.

Samostojnost Nekatere ženske se na moške hitro navežejo, druge pa želijo, tudi ko so v vezi, ohraniti svojo samostojnost. Zanimivo pa je, da bo moški, ki ima svojo partnerico zelo rad, skoraj vedno zamenjal svojo svobodo za zvezo in ji dal veliko večjo prednost, kot to naredijo ženske.

Napake Ženske bodo še tako hudo napako hitreje oprostile kot moški, čeprav so prepričane, da so neizprosne.

Spolni odnos Moški si želijo oralnih spolnih odnosov. Ženske oralnega zadovoljevanja moških največkrat ne marajo. Pika.

Kaj si mislimo Ko ženska reče, da je vse v redu, naj moški pobegne čim dlje, ker je to prvi znak, da ni nič v redu. "V redu," pomeni pri ženskah uporabo besede, ki načelno ne pomeni prevelike laži. Zato jo uporabljajo takrat, ko si želijo več pozornosti ali ko se želijo, po daljšem prepričevanju, seveda, pogovoriti o svojih težavah. A zakaj potem ne razumejo, da ko moški reče, da je vse v najlepšem redu, da to dejansko tudi misli? Ker gledajo skozi svoje oči. Ko moški reče, da je vse v redu, tako tudi misli.

Zavračanje Če ženska zavrača spolne odnose, je to največkrat zato, ker se ne čuti povezano s svojim moškim. Takšen odnos je neke vrste kaznovanje partnerja za pretekle dogodke. Če moški odklanja spolnost, je to zato, ker … samo trenutek … moški ne odklanjajo spolnosti!

Čevlji Moški ne razumejo ženske navezanosti na čevlje. Na kopice čevljev. Pika.

Nasveti Ženske se največkrat, če jih moški vpraša za nasvet, počutijo pomembnejše. Večini moških ni do tega, da bi dajali nasvete.

Kdaj smo seksi Ženskam so njihovi moški najbolj seksi, ko se brijejo, ko popravljajo polomljene stvari v hiši ali ko v naročju držijo otroka. Moškim so ženske seksi, ko so gole.

Ne spreglejte