Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 2. 2018,
18.56

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

valentinovo darilo ljubezen ljubezen

Ponedeljek, 12. 2. 2018, 18.56

6 let, 2 meseca

Kaj za valentinovo kupiti svoji boljši polovici? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Pripravili smo vam nekaj namigov za valentinovo obdarovanje. Bolj drzni in tisti z malo več časa si lahko omislite obdarovanje s kakšnim romantičnim izletom, obiskom centra dobrega počutja ali valentinovo večerjo. A zagotovo so čokolada, rože, spodnje perilo, parfum in nakit klasika, s katero ne morete udariti mimo. Pri obeh spolih. 

Video: Planet TV

V ZDA je valentinovo edini dan v letu, ko je ženski dovoljeno za roko zaprositi svojega moškega. Če jo ta zavrne, pa ji mora po pravilu kupiti svilene nogavice.

S spodnjim perilom ne morete zgrešiti

A tudi z zapeljivim spodnjim perilom ne morete zgrešiti. Izberite takšno, ki ne bo samo seksi, ampak tudi udobno. Saj veste, vaša draga ga bo potem večkrat oblekla. "Tukaj imamo zelo lep bodi, ki je prosojen, imenuje se geo chic, bo pa za tiste malo bolj pogumne uporabnice, ki si upajo za kakšen večerni izhod spodaj nositi samo nedrček," je dejala produktna vodja na oddelku za perilo pri Maxiju Aleksandra Jurišič.

Pomembno je, da pred nakupom preverite, katero velikost nosi vaša partnerica. Za čutno kombinacijo v večji številki pri Maxiju predlagajo črn čipkast modrček, ki hkrati daje oporo in udobje. "Nedvomno je prepričljiv trend tudi tako imenovani bralette.  Predvsem je prednost to, da je čipka prožna. Je zelo romantičen in odličen v kombinaciji s kakšno svileno romantično haljo," je razložila.

Poskrbite, da spodnje perilo ne bo samo seksi, ampak tudi udobno. | Foto: Thinkstock Poskrbite, da spodnje perilo ne bo samo seksi, ampak tudi udobno. Foto: Thinkstock

Tudi ženske lahko svojega moškega presenetite s spodnjim perilom. Namesto kompleta desetih boksaric mu podarite ene: takšne, ki bodo izstopale. "Pri moških je tako, da prodajni rezultati žal kažejo v prid enobarvnih modelov. Tako da je valentinovo krasna priložnost, da ta del garderobe popestrimo s kakšnim večbarvnim ali živahnim kosom," je dejala Aleksandra.

Tudi dišava je lahko dobro darilo

Tudi parfum je lahko super darilo, a pazite, da ne zgrešite z vonjem. Preden se odpravite po nakupih, preverite, kakšnega vaš partner ali partnerica uporablja zdaj, saj boste potem lažje našli podobno različico. "Dobro je, da vedo, ali je športnik, športnica, kakšne so karakterne lastnosti posameznika, potem barva las, kako se rad/-a oblači, vse to nam pride prav, ko izbiramo pravo dišavo," je dejala Lea Stražišnik z oddelka kozmetike pri Maxiju.

Seveda obstajajo tudi večne klasike, vonji, s katerimi skoraj nikoli ne morete zgrešiti. "Eno od največjih držim v rokah, to je chanel 5, med tistimi, s katerimi ne moremo zgrešiti, pa sta armani Si in pa moški armani code. - Za kakšne moške je primeren? - Za drzne, rahlo provokativne," je povedala.

Nakit in čokolada sta vedno dobrodošla

Če se vajine police že šibijo pod težo različnih parfumov, pa se odločite za nakit. Ta naj bo v znamenju ljubezni. "To je dan zaljubljencev, tako da predlagamo kakšne srčke, moden nakit, na primer Michael Kors," je povedala Majda Drobež z oddelka z nakitom. Pri moškem nakitu je prva izbira ura, razveselili pa se bodo tudi usnjene denarnice ali unikatnega obeska za ključe.

Le kdo ne mara sladkanja? | Foto: Planet TV Le kdo ne mara sladkanja? Foto: Planet TV

Za valentinovo je vsako leto prodanih več kot 36 milijonov bonbonier v obliki srčka. Le kdo ne mara sladkanja? A običajne bonboniere so že preteklost, bodite izvirni in namesto njih letos raje izberite čokoladni šopek, čokolado, posuto s koščki posušenih jagod, ali pa kar čokoladno salamo. Za konec darila ne pozabite še lepo zaviti.

Ne spreglejte