Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 9. 2015,
13.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d.d.

Natisni članek

advertorial Telekom Slovenije mobilno plačevanje pametni telefon mobilni telefon mobilnik plačevanje Moneta

Petek, 11. 9. 2015, 13.00

2 meseca, 1 teden

Izkušnja, ki bo spremenila naše nakupovalne navade

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d.d.

Pridružite se tistim, ki plačujejo z mobilnikom. Za nakupovalni izlet si omislimo vrhunsko nakupovalno torbo in ne pozabimo na telefon. Kaj pa denarnica? Lahko gre z nami, a le kot modni dodatek.

Brez telefona ne prestopimo več praga doma, službe, trgovine, učilnice in restavracije. Naši mobilniki nas zvesto čakajo pred vrati kabine za prhanje, nas spremljajo na kosilo in nas na nočni omarici čuvajo med spanjem.

Občasno sicer doma pozabimo denarnico, ključe in šminko, medtem ko imamo telefon vedno pri sebi, kar preverjamo vsakokrat, ko se kam odpravljamo.

V žepu imamo priročen nakupovalni pripomoček

Odkar je z mobilnim telefonom mogoče tudi nakupovati in plačevati razne storitve, se nam je odprl nov svet nakupovanja. Način plačevanja se je povsem spremenil, saj smo denarnico in mobilnik uspešno združili v en nakupovalni pripomoček. Nakupovalna torba in telefon – to je zdaj prava oprema za vrhunski nakupovalni izlet.

Gotovina je postala preteklost, privoščimo si popolno preobrazbo denarnice.

Dovolj so osnovne spretnosti pri uporabi mobilnika

Strah pred tem, da ne bomo znali plačevati s svojim telefonom, je povsem odveč. Uporaba Monete je preprosta ter ne zahteva nobenih dodatnih znanj in sofisticiranih tehničnih spretnosti, niti posebnega mobilnika.

Z mobilnikom, ki bo nadomestil denarnico, bo nakupovanje povsem novo doživetje. Raziskave namreč kažejo, da je veliko potrošnikov zadovoljnih s tradicionalnimi načini plačevanja, vendar niso povsem zadovoljni z nakupovalno izkušnjo, navaja revija Forbes. Z Moneto lahko to temeljito izboljšamo.

Ko ne potrebujemo kovancev v denarnici

Plačevanje drobnih storitev, kot na primer na parkiriščih, bo z uporabo Monete veliko elegantnejše. Nič več brskanja po denarnici, žepih in torbici. Naš zaveznik pred parkomatom, ko bomo ugotovili, da nimamo nobenega ustreznega kovanca, bo naš mobilnik. Z njim bomo preprosto rešili vsako zagato.

Mobilnik v žepu naj končno postane naša sodobna denarnica, ki ji lahko popolnoma zaupamo.

 

Ne spreglejte