Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 10. 2015,
8.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

zmenki partnerstvo samski

Torek, 6. 10. 2015, 8.39

6 let, 6 mesecev

Brezplačni (0 evrov) preizkus vseh storitev portala ona-on.com. Najhitreje do zmenkov in pravega partnerja!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Samski ali pa imate samske prijatelje? Prvim 2.000 uporabnikom podarjamo popolnoma brezplačni preizkus vseh storitev portala ona-on.com.

Za 0 evrov se spoznavaj, osvajaj, zabavaj z največ samskimi v Sloveniji. Ona-On.com v sodelovanju s Privoščite.si podarja vsem, ki ljubezen še iščete, kar 100-odstotni popust na neomejeno druženje z več kot 150 tisoč samskimi v Sloveniji. Spoznavanje še nikoli ni bilo bolj preprosto.

Kako poteka? Hitra brezplačna registracija, pregled kandidatov, klepet in dogovor za srečanje v živo! Do konca novembra preizkusite brezplačno za 0 evrov!

Še več! Na podlagi profila in spletnih pogovorov lahko hitro ocenite človeka in ugotovite, če bi želeli z njim preživeti več časa in se spoznati tudi v živo. Ne čakajte in se registrirajte TUKAJ!

Ona-On.com pa ni le virtualni svet, kjer se za zmenke dogovarjate sami. Zagotovite si udeležbo na številnih organiziranih spoznavnih dogodkih, kot so hitri zmenki, pikniki, športno druženje, plesni tečaji ter še in še.

Vabljeni, da izkoristite darilo in se razgledate naokoli. Če vam bo videno všeč in se boste želeli dogovoriti za zmenke v živo, vam bodo na voljo številni napotki in nekatere zgodbe več kot 10 tisoč parov, ki so se spoznali do zdaj!

Ona-On.com je vodilni portal za zmenke in zasebne stike z več kot 150 tisoč registriranimi uporabniki, kjer mesečno kreše iskrice več kot 75 tisoč Slovencev. Odlikujejo nas kakovostne storitve s številnimi pari in številnimi zgodbami o uspehu. Poleg novega življenjskega partnerja lahko spoznate zanimive ljudi za skupne aktivnosti (šport, zabava, kultura, potovanja).

Kako vse skupaj deluje?

Izkoristite to lepo darilo ali pa ga priporočite svojim samskim prijateljem! Ona-On.com vam ljubezen podari, vse, kar morate storiti vi, pa je brezplačna registracija/a>!

Ne spreglejte