Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 7. 2023,
14.46

Osveženo pred

9 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Seks in Slovenci 2023 anketa spolnost seks odnosi PR članek

Četrtek, 20. 7. 2023, 14.46

9 mesecev, 1 teden

18 odstotkov vprašanih Slovenk in Slovencev skače čez plot?!

Oglasno sporočilo

Kot vsako leto tudi letos anketa Seks in Slovenci 2023 skrbi za izjemno zanimive podatke, ki na določenih točkah kažejo precejšnje zasuke v miselnosti Slovenk in Slovencev. Tudi vas zanima, kaj radi počnemo v spalnici, se radi igramo tudi kje drugje? Vse to in še precej več v nadaljevanju!

Varanje | Foto: VENETICOM D.D. Foto: VENETICOM D.D.

Vprašanje na temo varanja je sicer nekoliko širše zastavljeno, zato se v pritrdilnem odgovoru znajdejo tudi tisti, ki to počnejo ob privoljenju partnerja. Danes sploh ni več tako zelo nenavadno, da naletimo na odprte zveze, v katerih se partnerji v intimi ne omejujejo na zvestobo zgolj drug drugemu.

Eva-Urgenca | Foto: VENETICOM D.D. Foto: VENETICOM D.D. Ko si želiš zgolj vroče avanture

Če je nekoč veljalo biti vzdržen v spolnosti do poroke, lahko danes rečemo, da to vsekakor ne velja več. Tudi tista miselnost, da se enostavno moraš poročiti, ne velja več.

Vsaka zamenjava generacij prinese kaj novega in trenutno je nekako v trendu, da se bolj kot o poroki razmišlja o karieri. Starševstvo prihaja na vrsto vse pozneje, kar pa seveda ne pomeni, da ljudje nimamo svojih naravnih potreb.

Kar 40 tisoč uporabnikov mesečno uporablja najbolj vroči oglasnik Urgenca.com, kjer Slovenke in Slovenci vsak dan iščejo vroče avanture in partnerja, s katerim bi lahko doživeli svoje skrite fantazije. Na tisoče vročih fotografij, klepetov, celo avdio in video zapeljevanja se vsakodnevno odvije na tem spletnem portalu, ki zagotavlja tudi zelo kakovostno mobilno izkušnjo.


Podatek, ki dokazuje, da Slovenci vendarle nismo zavrt narod in smo morda celo precej bolj odprti, kot smo to menili do zdaj. Postajate radovedni?

Tehnologija vse močneje trka na vrata naših spalnic

Pametne naprave so postale del našega življenja, v povezavi s spletom pa dobesedno okno v svet. Če zanemarimo vse drugo, kar nam ponujajo, lahko opazimo tudi velikanski vpliv na svoje intimno življenje. Spoznavamo se prek spleta, komuniciramo, osvajamo in počnemo še marsikaj drugega.

20 odstotkov vprašanih je potrdilo, da na takšen način iščejo spolnega partnerja, še dodatnih 31 odstotkov pa vsaj pozna nekoga, ki to počne. Le 11 odstotkov vprašanih odgovarja, da tega ne počne, ker je družbeno nesprejemljivo. 31 odstotkov sodelujočih v anketi je že preizkusilo seks prek telefona, 14 odstotkov celo prek videoprenosa.

Znani Slovenci in Slovenke

Ko Slovenke in Slovence povprašamo o tem, s katero znano osebo bi najraje skočili med rjuhe, je odgovor že kar nekaj časa stalnica. Slovenke bi v svoji spalnici najraje pozdravile šarmantnega igralca Sebastijana Cavazzo, medtem ko bi Slovenci svoje vroče trenutke najraje preživljali v družbi igralke Katarine Čas.

Sodelujte v nagradni anketi!

Sodelujte v NAGRADNI ANKETI – SEKS IN SLOVENCI 2023 in anonimno prispevajte svoj del podatkov v raziskavo, ki razgalja naše intimne navade in razvade.

  • Koliko žensk si želi postati neusmiljena domina ali pa se predati dominantnemu moškemu?
  • Koliko je junakov, ki si v postelji neizmerno želijo trojčka?
  • Kje najraje seksamo, katere erotične igračke in spolne prakse nas najbolj privlačijo?
  • Smo pripravljeni gojiti odprte odnose in se dobivati z več osebami naenkrat?
Vse to in še več v vroči anketi, ki se prav nikomur ne bo zdela dolgočasna. Za vse tiste, ki si drznete vstopiti v svet vročih romanc in avantur, pa je TULE na voljo BREZPLAČEN tridnevni PREIZKUS Urgenca.com!

728x90_URG_jpg | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM, D. D.

Ne spreglejte