Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 10. 2015,
14.08

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Si.mobil Flycom helikopter advertorial

Sreda, 14. 10. 2015, 14.08

2 meseca, 1 teden

Nepozabno doživetje: postanite pilot helikopterja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Bi občutili popolno svobodo jastreba, se pognali v nebo in poleteli med najvišje slovenske vrhove? Nekomu izmed vas bomo uresničil sanje in ga odpeljali na panoramski izlet s helikopterjem.

Bi radi spoznali Slovenijo iz ptičje perspektive?

Predstavljajte si pustolovski scenarij: zjutraj se boste z avtomobilom odpeljali do letališča Lesce, kjer vas bo pričakala izkušena ekipa podjetja Flycom. Že od daleč ga boste zagledali: mogočni jekleni jastreb EC 120B je že pripravljen na vzlet. Pozdravil vas bo tudi vaš pilot Aleš Svetina, vam razložil vašo pot in vlogo, ki jo boste imeli med poletom.

Polurni polet bo pravo doživetje: ne samo da boste lepote naše deželice lahko prvič videli z višine, Aleš Svetina vam bo tudi pokazal, kako se pilotira. Za nekaj trenutkov boste namreč prevzeli vajeti krmila in izkusili čisto moč svobode.

Pri tem ne boste sami, družbo vam bo delal tudi Si.mobil, njegovo neverjetno hitro in zanesljivo omrežje 4G/LTE bo zagotovilo, da vaša izkušnja nikoli ne bo šla v pozabo, naša snemalna ekipa pa bo scenarij doživetja ovekovečila s pravo filmsko reportažo.

V Sloveniji je najlepše!

Vašega pilota Aleša Svetino, ki za Flycom opravlja različne vrste operacij, vse od zračnih pregledov, snemanj ter prevozov potnikov in tovora, smo vprašali, kateri je njegov najljubši košček na Zemlji, ki ga je lahko občudoval iz svoje pilotske kabine: "Svet prav gotovo ponuja številne lepote, ki jih lahko občudujemo iz zraka. V sklopu naših aktivnosti nam je uspelo videti že kar precej evropskih in svetovnih lepot, kot so na primer pokrajine Grčije in Turčije, Dalmacija, Kavkaz in nižine Španije, vendar pa je Slovenija s svojo raznolikostjo resnično pravi biser za tovrstna doživetja."

Torej dvomov ni več: poleteli boste čez najlepši kotiček sveta, v polurnem izletu boste lahko občudovali lepote, ki so ponavadi skrite s tal. Gorenjska v malem bo rdeča nit vašega poleta, saj boste preleteli vse glavne lepote, ki jih ponuja ena najbolj razgibanih pokrajin v Sloveniji. Vrhunec poti bo nedvomno prelet slovenskih Alp, letenje nad pompoznimi vrhovi tudi med piloti velja za pravo letalsko poslastico.

Scenarij je že pripravljen, čakamo samo še na srečnega kandidata

Helikopter podjetja Flycom je pripravljen na enega izmed vas, zato se ne obotavljajte in se prijavite še danes, žrebanje je namreč že 21. 10. 2015!

In če vas je strah višine, bodite brez skrbi, saj boste v dobrih rokah. "Pri vseh aktivnostih v zraku so pravila zelo stroga in jih je treba upoštevati. V podjetju s profesionalnim osebjem že od samega začetka skrbimo za vrhunsko stopnjo varnosti in zaščite vseh udeležencev. Vsaka stvar predstavlja določena tveganja in je lahko nevarna, če v zvezi z njo nismo ustrezno osveščeni in če je naše ravnanje neodgovorno, pa naj bo to vožnja s kolesom ali polet s helikopterjem. V našem poslu je treba vsak mehanizem podrobno razumeti in zagotoviti njegovo delovanje. Prav zaradi tega lahko naši potniki uživajo brez skrbi," so nam zagotovili v podjetju Flycom, kjer že komaj čakajo, da nekoga izmed vas odpeljejo v zrak.

Ne spreglejte