Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
19. 9. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

1

Natisni članek

šov modna revija Victoria's Secret

Sreda, 19. 9. 2018, 4.00

5 let, 6 mesecev

Znane podrobnosti najbolj pričakovane modne revije Victoria's Secret

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

1

Victoria's Secret | Lanska revija je bila prvič v zgodovini v Šanghaju. | Foto Getty Images

Lanska revija je bila prvič v zgodovini v Šanghaju.

Foto: Getty Images

Modna revija znamke Victoria's Secret velja za najbolj pričakovano v letu, med manekenkami pa velja tudi za nekakšen statusni simbol. Tik pred koncem leta so končno razkrili, kje bo potekala letos in kateri modeli se bodo sprehodili po brvi.

Če se lahko manekenka pohvali s tem, da je hodila na modni reviji Victoria's Secret, ji to odpre mnogo vrat v svetu mode, pravijo tiste, ki jim je to že uspelo. Slavna revija je ena najbolj gledanih in pričakovanih vsako leto, čeprav zanimanje za samo znamko precej upada.

Victoria's Secret
Trendi Šov Victoria's Secret 2017 zaznamovala padec na brvi in upokojitev znanega angelčka #foto

Vztrajajo pri istem tipu postave

Priljubljenost njihovega spodnjega perila ni več tako velika kot nekoč, poleg tega pa pri znamki ne gredo v korak z digitalnim svetom, ki vse seli na splet.

Še vedno se namreč osredotočajo predvsem na ameriški trg, kjer je ponudba neprimerljivo večja, pri čemer določenih kosov sploh ni mogoče dobiti zunaj ZDA.

Alessandra Ambrosio in Lily Aldridge na lanski reviji. Na letošnji ne bosta hodili. | Foto: Getty Images Alessandra Ambrosio in Lily Aldridge na lanski reviji. Na letošnji ne bosta hodili. Foto: Getty Images

Poleg tega so zaspali tudi pri ponudbi konfekcijskih številk in perila za ženske različnih postav, saj ne ponujajo modelov za močnejše postave. Z vsakoletnimi modnimi revijami, na katerih paradirajo visoka in precej vitka dekleta, dajejo vedeti, kakšno je njihovo stališče. V današnjem času, ko konkurenčne znamke častijo dekleta vseh oblik in številk, pri Victoria's Secret vztrajajo pri svojem, kar je tudi glavni razlog, da jih zapuščajo številni kupci.

In tudi letos ne bo nič drugače, saj je na seznamu manekenk, ki se bodo 8. novembra sprehodile po brvi, mogoče najti le en tip postave: visoka in vitka dekleta. Med njimi so Toni Garrn, Barbara Palvin, Shanina Shaik in Devon Windsor ter angelčki Adriana Lima, Taylor Hill in Candice Swanepoel.

Fotogalerija
1 / 7

Spektakel za 12 milijonov

Šov, ki je eden najbolj gledanih na svetu, se bo letos odvijal v mestu, kjer se je vse skupaj začelo: v New Yorku. Tam je znamka leta 1995 gostila prvo modno revijo, letos pa bo revija v velikem jabolku že šestnajstič.

Šov, ki ga bodo predvajali v 190 državah in ki stane okrog 12 milijonov ameriških dolarjev (približno deset milijonov evrov), bodo poleg manekenk in angelčkov tako kot vsako leto popestrili številni glasbeni nastopi. Kdo bo med revijo pel letos, še ni znano. Do zdaj je ta čast pripadla Taylor Swift, Kanyeju Westu, Usherju in Lady Gaga.

Lady Gaga je na reviji nastopila pred dvema letoma. | Foto: Getty Images Lady Gaga je na reviji nastopila pred dvema letoma. Foto: Getty Images

Lani so revijo priredili v Šanghaju in je bila ena najbolj kontroverznih do zdaj. Kitajci so namreč številnim manekenkam prepovedali vstop v državo zaradi preteklih objav na družbenih omrežjih, ki so bile žaljive za Kitajsko.

Kitajske oblasti vsakič, ko pričakujejo obisk svetovno znane osebe, temeljito pregledajo njena družbena omrežja in analizirajo, ali jih je s kakšno objavo kakorkoli užalila.

Victoria's Secret
Trendi Kitajci manekenkam Victoria's Secret prepovedali vstop v državo
Ne spreglejte