Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 8. 2013,
19.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Lady Gaga

Sreda, 14. 8. 2013, 19.05

8 let

Življenjska zgodba Lady Gaga na naslovnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Lady Gaga se vrača na glasbeno sceno in zaradi izdaje novega albuma se spet pojavlja na naslovnicah različnih revij. Naslovnica revije Magazine V je nekaj prav posebnega, saj pripoveduje njeno zgodbo.

Ameriška pevka Lady Gaga, ki velja za eno od najbolj kontroverznih pevk poleg Madonne, krasi naslovnico revije Magazine V. Pevka je pozirala za štiri različne fotografije za štiri naslovnice revije in vsaka ponazarja določeno obdobje v njenem življenju. Trenutno sta javnosti znani le dve od štirih.

Za naslovnico, kjer pozira v rdeči jakni Alexandra McQueena, je povedala, da jo je bilo zelo težko posneti: "Takšno pričesko sem imela pri osemnajstih letih in sem jo imela do konca 21. leta. Ta leta so bila zame najtežja in takrat se je zgodilo veliko težkih stvari, s katerimi sem se težko soočala. Snemanje te fotografije je bilo zelo čustveno, saj se je v tistem obdobju zgodilo zelo veliko bolečih stvari, na katere sem se spomnila med poziranjem."

Pevka je povedala, da se zelo težko spopada z bolečino in da veliko stvari ne more zlahka preboleti: "Nagnjena sem k temu, da bolečino občutim še dolgo časa – pa naj bo psihična ali fizična. Mislim, da je to zaradi moje vzgoje. Najprej sem igrala klavir, nato sem se pridružila otroškemu gledališču in pozneje začela tudi plesati. Ko sem bila stara 18 let, sem si šele dovolila resnično občutiti bolečino, ki me je obdajala. Bila je tako močna, da sem bila nekaj časa kot prazna školjka. Moja osebnost je bila razbita. Ali sploh kdo ve, kaj vse sem morala prestati, da sem prišla tako daleč?"

Pevka, ki je že pred časom priznala, da je v mladosti imela težave s prepovedanimi substancami in anoreksijo, meni, da jo je rešila njena ustvarjalnost: "Umetnost je bila vedno tista dejavnost, ki me je vodila naprej in je pomenila različne izzive v različnih okoljih."

Ne spreglejte