SiolNET. Trendi Moda
2,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zakaj se je Alicia Keys povsem odrekla mejkapu

2,25

termometer

Foto: Getty Images

Če še niste opazili, pa še boste. Ena najboljših umetnic v svetu glasbe se je odločila, da ne bo več nosila mejkapa, niti na nastopih in javnih dogodkih.

Alicia Keys se že nekaj tednov v javnosti pojavlja brez mejkapa. A ne gre za posnetke paparacev, ki so jo ujeli nepripravljeno, temveč je obraz brez ličil zdaj njena nova podoba. Alicia to pojasnjuje z besedami, da se "nič več ne skriva", kar je razložila v pismu za spletno stran Lenny Letter: "Vsi smo prišli do točke v življenju, še posebno dekleta, ko smo čutila, da moramo biti popolna. Morda se začne v drugem razredu, ko se ti sošolci smejijo, mama pa ti reče, da si lepa. A to se nikoli ne konča," pismo začne s 15 grammyji nagrajena pevka.

Brez mejkapa in s kodrastimi lasmi, kakršne ji je podarila mati narava ... Brez mejkapa in s kodrastimi lasmi, kakršne ji je podarila mati narava ... Foto: Getty Images

"Nadaljevalo se je, ko sem postala javna oseba. O, moj bog, vsak je imel kaj povedati. Je dekle, a se obnaša kot fant, zagotovo je lezbijka. Morala bi biti bolj ženstvena!"

... in z rahlimi pegicami po obrazu. ... in z rahlimi pegicami po obrazu. Foto: Getty Images

Tako 35-letna pevka razloži, zakaj se je z novim albumom odločila postaviti v ospredje zgolj sebe, z vsemi napakami vred, brez prikrivanja. Najprej je bilo tudi to težko, pravi, a kmalu je začutila, da je končno dovolj močna, da stori to. Upa, da je začela revolucijo. "Nočem se več zakrivati. Ne mojega obraza, ne mojih misli, ne moje duše, ne mojih sanj, ne mojih bojev in čustvene rasti. Ničesar."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 166
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin