SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Zakaj navadna krema za obraz škoduje koži?

Oglasno sporočilo

Mnogi nismo prepričani, kako se razlikujeta krema proti gubam in navadna krema za obraz. Kako lahko veste, kaj zares potrebujete? Tukaj je enostaven način, da ugotovite, kaj je najboljše za vas.

Lux Factor Kaj je krema proti gubam?

Krema proti gubam je najboljša izbira za ženske, ki opažajo gubice in drobne linije ali zgolj pusto kožo brez življenja. Vse to so prvi znaki staranja kože, ki jih lahko z ustrezno in naravno nego odpravite. Staranje je neizbežno, vendar z mnogimi negovalnimi izdelki na trgu ni več nujno, da staranje vključuje tudi zgubano kožo. Z Lux-Factor kremo proti gubam so gube preteklost. Če imate suho kožo, lahko naredite enostaven preizkus. Izberite dobro kremo proti gubam, ki vsebuje vlažilne sestavine, kot je hialuronska kislina. Dobra krema proti gubam bo kožo navlažila in obnovila. Kreme proti gubam so namreč ustvarjene, da prodrejo v globlje plasti kože in kožo navlažijo od znotraj.

Kaj je navadna krema za obraz?

Lux-Factor

Krema za obraz je stalnica pri marsikateri ženski. Žal je lahko zelo neučinkovita pri večini žensk, ki opažajo gube in staranje kože. Koža z gubami je praviloma zelo suha in hitro razpoka. Navadna krema za obraz pa lahko navlaži samo zgornje plasti kože. Zato je pomembna razlika med navadno kremo in kremo proti gubam. Krema proti guba namreč prodre do globljih plasti kože. Tako lahko od znotraj zapolni tudi globoke gube in fine linije. Navadne kreme za obraz so priporočljive za ženske do 25. leta, ki želijo vzdrževati stanje svoje kože. Kasneje je navadna krema za obraz prešibka, da bi lahko zaustavila staranje kože in nastajanje gub.

Lux Factor Ste pripravljeni za kremo proti gubam?

Če imate več kot 25 let, je nujno uporaba kreme proti gubam. Izberite tako z učinkovitimi sestavinami proti staranju. Če želite začeti s kakovostno negovalno rutino, poskusite z enim vsestranskim izdelkom. Krema proti gubam, ki zahteva dodatno uporabo kreme za področje okrog oči ali nočne kreme, je lahko zelo draga. Najboljša nega vključuje samo en ali dva koraka. Koža z gubami potrebuje vlažilno kremo, ki ima med sestavinami hialuronsko kislino. Tako lahko v enem koraku učinkovito navlažite kožo in ji povrnete sijoč videz. Poskrbite za svojo kožo in odkrijte Lux-Factor kremo proti gubam 4D Hyaluron.

Izjemen popust, ki velja samo 1 TEDEN

Lux Factor Kremo 4D Hyaluron lahko sedaj dobite po promocijski ceni, in sicer kar 50 % ceneje. Prav tako pa so pri blagovni znamki Lux-Factor poskrbeli tudi za 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da če po 30 dneh od prejetja paketa ne bi bili zadovoljni z učinki kreme, jo lahko brez pojasnila vrnete in dobite denar nazaj.

Naročite jo lahko na spletni strani: www.lux-cosmetics.com ali preko brezplačne telefonske številke: 01 777 41 07. Za vas pa imamo še dodatni bonus popust! Uveljavite kodo: POMLAD in si privoščite še dodatnih 15 % popusta na celotni nakup. Pozor! Koda je veljavna samo 1 teden in poteče v ponedeljek, 13. aprila.

Naročnik oglasne vsebine je Lux-Factor.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin