Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 5. 2013,
11.21

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

zvezdnice moda

Sreda, 15. 5. 2013, 11.21

3 leta, 11 mesecev

Vsakdanji šik? Učite se od Jessice, Reese in Michelle

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Kako zvezdnicam uspe, da so tudi takrat, ko jih med nakupovanjem ujamejo paparaci, videti šik in kot iz škatlice? Tako vsakdanje, a tako hollywoodsko obenem.

Res je, kdaj se zgodi, da se javnost zgraža nad neposrečinimi fotografijami nenaličenih zvezdnic v razvlečenih trenirkah, natikačih in barvnih kombinacijah, ob katerih zabolijo oči. Še bolj pogosto pa se sprašujemo, kako igralkam, pevkam in preostalim znanim dekletom uspe, da so tudi v prepoteni športni opremi, med nakupovanjem v bližnjem supermarketu ali med igro z otrokom v parku videti lepe, sproščene in modne. Učite se od zvezdnic.

Jessica Alba prisega na šal in sončna očala

Ne glede na to, kako preprosta so vaša oblačila in kako se sledovi neprespanosti kažejo na vašem obrazu, se boste s sončnimi očali skrili pred radovednimi pogledi, obenem pa delovali malce nedosegljivo in skrivnostno. To ve tudi Jessica Alba, ki jo občudujemo zaradi mladostnega sloga. Prisega na udobje, zato jo pogosto vidimo v bombažnem ali pletenem puloverju, kavbojkah in supergah. Sončna očala in šal so njen zaščitni znak, z njimi pa je vedno videti urejeno.

Barviti poudarki Reese Witherspoon

Drobna Reese je svoj ležerni slog za vsak dan dodelala do zadnje podrobnosti. Tudi če gre le po otroke v šolo, je videti urejeno. Kako to doseže? Z vsaj enim kosom v živi barvi ali divjem vzorcu. Morda so to čevlji, torbica, srajca, ki kuka izpod puloverja ali suknjiča ... Kanček barve stajling poživi in ga naredi zanimivega.

Michelle Williams: ne oziraj se na pravila!

Svetlolasa igralka in mamica hčerke Matilde je znana po samosvojem slogu oblačenja. Živi v New Yorku, kjer gnezdijo nenavadni trendi ulične mode, zato se zdi, da je Michelle le ena od ljudi na ulici. Slojevito oblačenje, odpete srajce iz džinsa ali v karirastem vzorcu, parke ... Ustvarja vtis, da ji je vseeno, a jo prav to dela drugačno. Česa se lahko naučite od Michelle? Ostanite zvesti svojemu slogu in zaupajte svojemu okusu. Če greste na pijačo s prijateljicami ali v pekarno po kruh, se vam ni treba urediti do zadnje podrobnosti – dovolite si biti sproščeni in naravni.

Ne spreglejte