Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 10. 2020,
13.26

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dedoles spletna trgovina majica moda tekstil PR članek

Torek, 13. 10. 2020, 13.26

3 leta, 2 meseca

Vesela znamka Dedoles osvaja Evropo

Oglasno sporočilo

Dedoles je uspešno slovaško podjetje, ki prodaja tekstilne izdelke z izvirnimi in veselimi motivi. Trenutno deluje v 20 evropskih državah, vključno s Slovenijo. V ozadju znamke Dedoles je njen ustanovitelj Jaro Chrapko, ki je pred osmimi leti prišel na idejo o ustanovitvi spletne trgovine z majicami. Pozneje je ustvaril svojo lastno znamko z naborom izdelkov, ki se nenehno širi.

Dedoles | Foto:

Za Dedolesove izdelke so značilni zabavni motivi, ki jih večinoma ustvarja notranja ekipa slovaških oblikovalcev. V letu 2018 so luč dneva ugledale Vesele nogavice, prvi in do zdaj najuspešnejši izdelek. V zadnjih dveh letih so Dedolesovi oblikovalci ustvarili kar 1.100 različnih kosov, med katerimi so najbolj prodajane Vesele nogavice Mačke. Vzorce iz nogavic uporabljajo tudi pri drugih izdelkih, kot so spodnje perilo, pajkice ali kopalke.

V podjetju so v začetku septembra dosegli lepo, okroglo število milijon kupcev. Ogromno zanimanja za izdelke je vzbudila televizijska kampanja s plešočimi hrčki, ki so jo predvajali v začetku marca na Slovaškem in v Češki republiki. V Dedolesu nameravajo televizijsko kampanjo razširiti tudi na Slovenijo.

Dedoles | Foto:

Posebna akcija za bralce Siol.net! Dedoles logo | Foto:

Za bralce Siol.net ponujajo 20-odstotni popust, ki je veljaven od 12. oktobra in vse do konca leta 2020.

Koda: "trendi".

kupi zdaj | Foto:

Med raznolikimi Dedolesovimi izdelki je tudi spodnje perilo, s katerim lahko razveselite vso družino. Spodnje perilo je iz kakovostnega bombaža, ki je v skladu s standardi OEKO-TEX® in pobudo za boljši bombaž BCI, kar pomeni, da vam bo v njem udobno ves dan.

Fotogalerija
1 / 22
Več informacij je na voljo na www.dedoles.si.

Naročnik oglasne vsebine je Dedoles, s. r. o.

Ne spreglejte