Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 10. 2015,
10.49

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

kratke hlače nogavice

Ponedeljek, 12. 10. 2015, 10.49

7 let, 12 mesecev

V hladne dni lahko zakorakate tudi v kratkih hlačah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Za gole noge je že nekaj časa premrzlo, a to še ne pomeni, da se morate povsem odpovedati kratkim hlačam.

Kratke hlače so običajen kos naše poletne garderobe, zadnje čase pa se njihov trend ponovno vrača tudi v hladnejše mesece. "Kratke hlače so lahko zelo lepo videti tudi pozimi, vendar pa jih morate kombinirati tako, da vam bo vseeno toplo in da ne boste videti smešno," poudarja stilistka in vizažistka Petra Fröhlich. Za bralko, ki jo zanima, kako kratke hlače kombinirati z jesensko in zimsko garderobo, je pripravila nekaj nasvetov:

Kombinirajte jih z nogavicami Za čez dan si omislite črne volnene neprosojne nogavice, za večerne priložnosti pa jih nosite s prosojnimi hlačnimi nogavicami v črni barvi, kar je lahko videti zelo glamurozno, saj ne kažete preveč kože. Kratke hlače lahko oblečete tudi z nadkolenkami ali pajkicami.

Džins prihranite za poletje Kratke hlače iz džinsa naj ostanejo del poletne garderobe, saj so v kombinaciji z nogavicami videti smešno, neprimerno letnemu času, poudarja Petra Fröhlich. Raje se odločite za hlače iz materialov, kot so usnje, podložena čipka, žakar, viskoza, semiš, žamet …

Izberite črne oziroma temne barve Kratke hlače naj bodo v črni ali drugih temnih barvah, da ne bi optično povečale zadnjice ter bokov in ker so to barve, ki se jih najlažje kombinira z drugimi kosi oblačil, predvsem pa so videti bolj sofisticirano.

Kaj zraven obleči in obuti? Glede na to, da je pri kratkih hlačah poudarek na spodnjem delu telesa, naj bo zgornji del skromnejši. Kratke hlače kombinirajte s pletenimi puloverji, srajcami in brezrokavniki, preprostimi zaprtimi majčkami ali suknjiči, čez pa seveda oblecite toplo jakno ali plašč. Zraven lahko obujete vse od gležnjarjev, škornjev s peto ali brez, škornjev nad koleni, petk do celo superg, kar je seveda odvisno od vašega osebnega stila.

Kratke hlače so lahko primerne tudi za v službo Daljša različica kratkih hlač in bolj širokega kroja, morda celo z visokim pasom je primerna tudi za v službo, sploh če jih kombinirate s srajco in suknjičem. Za profesionalen videz ne pozabite na lep kos nakita.

Ne spreglejte