Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 3. 2023,
11.05

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

ženska Izjemne ženske Izjemne ženske lepota Kozmetika Afrodita PR članek

Ponedeljek, 20. 3. 2023, 11.05

1 leto

V Afroditi verjamejo v supermoč vseh žensk

Oglasno sporočilo

Ne glede na to, ali ste podjetnice, mame, hčerke, partnerice, policistke, vzgojiteljice, ustvarjalke …  v sebi skrivate supermoč, ki vas dela nepremagljive in neustrašne. Ta supermoč pa ni določena nadnaravna lastnost, ampak nekaj, kar žensko naredi neustavljivo in živo.

banner Supermoč SIOL SLO 1200x800 px | Foto: Kozmetika Afrodita Foto: Kozmetika Afrodita

Že pred več kot 50 leti se je rodila zgodba Kozmetike Afrodita, ki jo je iz nič zgradila neustavljiva ženska – Danica Zorin Mijošek.

Čeprav se je velikokrat znašla v izjemnih, stresnih razmerah (razpad Jugoslavije, gospodarske krize, pandemija …), nad svojim poslanstvom ni nikoli obupala. Obrnila se je k iskanju rešitev, saj se je zavedala, da težave so in bodo, vendar se jih da vselej rešiti.

Z več kot 170 zaposlenimi je danes Kozmetika Afrodita vodilna slovenska hiša lepote ter najmočnejša blagovna znamka za nego obraza.

Afrodita | Foto: Kozmetika Afrodita Foto: Kozmetika Afrodita "Rada se pošalim, da sem po horoskopu levinja, ki je ognjevita in neustrašna. Prav ta neustrašnost je po mojem mnenju lastnost, ki mi v življenju daje supermoč.

Ta se kaže tako na poslovnem področju, ko sem v vlogi direktorice vodilne slovenske hiše lepote, kot na osebnem področju, ko sem v vlogi gostitelja mnogo ogromnih družinskih srečanj – imam namreč tri sinove in že kar deset vnukov."

Danica Zorin Mijošek, direktorica Kozmetike Afrodita

Kot podjetje, ki ga vodi močna ženska (in pri tem premaguje nešteto ovir), želimo marca usmeriti luč na vse ženske in supermoč, ki je v vsaki izmed njih.

Če se zavedamo svoje moči, jo potenciramo in jo delimo z drugimi, opolnomočimo še druge.

Ko opolnomočimo ženske, pa opolnomočimo svet.

Supermoč ni odvisna od poslovnih uspehov, zunanjega videza, financ … ta je v občutku, zaradi katerega so ovire v življenju premagljive.

Ko ženska dojame svojo supermoč je neustavljiva. Ko to moč deli z drugimi, pa navdihne tudi druge ženske.

Z nami so svojo supermoč med drugimi delile tudi znane Slovenke: kriminalistka Katja Bašič, pevka Nuša Derenda, modni oblikovalki Maja Štamol in Matea Benedetti, vplivnica in podjetnica Hajdi Korošec, plesna pedagoginja Gordana Stefanović Erjavec.

Tudi ti deli svojo supermoč, opolnomoči ženske in sodeluj v nagradni igri!

Med poslanimi odgovori bomo 31. 3. 2023 izžrebali 3 srečneže, ki bodo prejeli izdelke iz linije HAIR PROFESSIONAL "YOUR HAIR THERAPY".

Sodelujte tukaj: https://webshop.afroditacosmetics.com/slo/tvoja-supermoc

Naročnik oglasnega sporočila je KOZMETIKA AFRODITA, D. O. O.

Ne spreglejte