Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 12. 2020,
15.35

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Borotalco

Natisni članek

Prha Nika Ambrožič Urbas jutro nega advertorial

Ponedeljek, 21. 12. 2020, 15.35

2 meseca, 1 teden

Takšna so jutra priljubljene televizijske komentatorke

Vsebino omogoča Borotalco

Sproščujoči jutranji rituali so v teh hladnih in stresnih dneh še posebej pomembni, saj poskrbijo za dober začetek dneva ter nas napolnijo z energijo za ves dan, hkrati pa olajšajo stres, ki ga običajno povzroča jutranji nered. Tokrat nas je zanimalo, kako za sproščujoče jutro v udobju doma poskrbi priljubljena televizijska komentatorka in modna ikona Nika Ambrožič Urbas.

Borotalco, novo | Foto: Za dober dan

Nika se z veseljem prepusti počasni budnici sončnih žarkov, nato pa si običajno pripravi skodelico najljubšega čaja in lahek zajtrk. V letošnjem letu je postala tudi nadvse aktivna, zato v svoje jutro poskuša redno vključiti lahkotno vadbo ali raztezanje, za zaščito pred neprijetnim vonjem pa poskrbi z dezodoranti iz linije Active priljubljene znamke Borotalco.

Ti vsebujejo inovativno tehnologijo Odor-Converter™ z mikrokapsulami, ki se aktivirajo ob potenju in gibanju ter sproščajo dodatno dišavo takrat, ko je to najbolj potrebno, ter ji tako zagotavljajo neprestano svežino. Ker ne vsebujejo alkohola, so primerni tudi za občutljivo kožo. Kot nam je zaupala, prisega na Borotalco Active v obliki roll-on, saj ta kožo prijetno vlaži in preprečuje občutek izsušene kože. "Obožujem vonj mandarine in nerolija, ki je resnično fantastičen, posebno v teh prazničnih dneh," je dejala Nika, sicer tudi priznana modna oblikovalka in dama številnih talentov.

Borotalco, novo | Foto: Osvežitev telesa in duha

Po naporni, a prijetni vadbi se Nika takoj odpravi pod osvežilno prho, ki poskrbi, da je pripravljena na vse dnevne izzive.

Ekskluzivno nam je razkrila, da že nekaj časa prisega na gele za prhanje Borotalco Active in Original z novimi mikrokapsulami, ki postopoma sproščajo dišavo, zato je ta obstojna do osem ur, hkrati pa skrbno očistijo kožo, jo vlažijo in negujejo. Formula z bogatimi sestavinami zagotavlja mehko in gladko kožo po vsakem prhanju, saj spoštuje naravni pH kože, nad čimer je naravnost navdušena.

 

Katerega pa najraje uporablja? "Oh, pri srcu so mi prav vsi … Če ste tako kot jaz zaljubljeni v edinstveni vonj Borotalca, potem boste vzljubili gel za prhanje Original. Vsem, ki se vam toži po dneh na morju, priporočam Active z morsko soljo, ki razvaja s čudovitim vonjem morske soli. Ko si želim dodatne energije za dan pred seboj, izberem Active z vonjem limete in cedre, ki navdušuje s svežim in energičnim vonjem, za trenutke popolnega razvajanja pa je tukaj Active z mandarino in nerolijem."

Priljubljeni družini izdelkov Borotalco so se letos pridružili tudi novi geli za prhanje Borotalco, ki poskrbijo za prijetno sproščujočo prho.
VONJ MANDARINE IN NEROLI Borotalco | Foto:
VONJ CEDRA IN LIMETE Borotalco | Foto:
VONJ MORSKE SOLI Borotalco | Foto:
VONJ BOROTALCA Borotalco | Foto:
 

PREVERITE PONUDBO VSEH IZDELKOV

Ne spreglejte