Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 2. 2016,
10.06

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Citypark moda nakupovalno središče nakupovanje blagovne znamke

Ponedeljek, 15. 2. 2016, 10.06

8 let

Spektakularna modna ura v Cityparku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Citypark je praznoval že svoj 14. rojstni dan.

V stilu modne ure so se odvili trenutki slavnostnega večera, ki so obiskovalce pospremili v svet različnih blagovnih znamk iz nakupovalnega središča, ki že vrsto let narekuje smernice v slovenskem svetu mode.

Kazalci so se zavrteli in zvok ure je naznanil, da je čas za spektakularen dogodek, ki ga je Citypark, največje nakupovalno središče pri nas, priredil ob praznovanju letos že 14. rojstnega dne.

Bogat program je začinil modni spektakel, kateremu sta letos poveljevala igralec Jernej Kuntner v vlogi režiserja in komik Ranko Babič v vlogi asistenta režije. Z veliko izvirnosti, spontanosti in skupnega sodelovanja sta ustvarila prijetno vzdušje in obiskovalcem na svojevrsten način približala modne izhode.

V svoj scenarij sta tokrat vključila tudi gledalce, ki so se v družbi simpatičnih izzivov nepričakovano znašli na odru. Svoje trenutke slave sta kot voditeljici dobili Tjaša Železnik in Saša Pavlin Stošič, poleg njiju pa so v spektaklu sodelovali še David Urankar, Ula Furlan, Tara Zupančič, Lorella Flego, Trkaj, Regina in Katarina Habe.

Skoraj neverjetno je, kaj vse se je zgodilo v tako kratkem času. Poleg bogatega programa, modne revije, ki jo je v živo spremljal Rok Golob z zasedbo, je spektakel začinil še ilustrator Mitja Bokun, ki je za vsak izhod narisal unikatno uro in navdušil vse ljubitelje umetnosti. Po njegovi zaslugi so modne ure oživele in gledalce popeljale v slikovit svet blagovnih znamk. Veliko navdušenja pa je požela tudi spektakularna vizualna animacija, ki je zaradi vključitve sodobne tehnologije naredila dogodek še dodatno poseben in edinstven. Plesalci in igralci so se prepustili igri komunikacije z ekrani, ki je na duhovit način zabavala obiskovalce.

Bilo je modno, čarobno in zabavno. Svoje občutke ob dogodku je zaupal tudi Toni Pugelj, direktor Cityparka: “V največjem slovenskem nakupovalnem središču stremimo k temu, da smo v koraku s časom. Naše modne revije so zato drugačne, drzne in polne presežkov. Predvsem prek njih kažemo, da korakamo skupaj z modo, smo 'trendsetterji', naše središče pa prostor, kjer vsak obiskovalec lahko dobi najnovejše svetovne modne smernice.”

Na sliki so od leve proti desni: Sebastijan Lorger, direktor Comshopa, Toni Pugelj, direktor Cityparka, Bernarda Škrabar, direktorica Detektivsko varnostne agencije, Zlata Zavašnik, direktorica Sensa, Igor Marentič, župan Občine Postojna, Valery Arakelov, direktor Rimskih Term, Irena Vide, direktorica in odgovorna urednica TV Vaš kanal, Mitja Terče, direktor ECE, Boštjan Brantuša, direktor SES Slovenija. Četudi so si številni želeli, se čas ni ustavil, zato se je modni spektakel Cityparka nekje moral končati. To so naredili na najbolj primeren način, ob pravem času na pravem mestu – s skupino Dan D in z zvoki večnega hita z naslovom Čas. Avtorji fotografij: Marko Vavpotič, Robi Krumpak, Anže Krže.

Ne spreglejte