Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
6. 12. 2016,
18.27

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

oprava obleka moda nasvet prazniki prazniki zabava

Torek, 6. 12. 2016, 18.27

6 let, 6 mesecev

Sedem stvari, ki se jim izognite pred praznično zabavo

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
zabava, prazniki, moda | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Vstopili smo v mesec številnih zabav: s prijatelji, družino, sodelavci ... To s seboj prinese več razmišljanja o večernih opravah kot mesece prej. Veste, čemu se je dobro izogniti?

Decembrske zabave kar kličejo po bleščicah in svetlikajočih se kosih. Tudi smešni božični puloverji so vse bolj zaželen kos. Nekateri celo organizirajo zabave, na katerih morate imeti obvezno na sebi kar se da vpadljiv in celo kičast božični pulover.

Čemu pa se je bolje izogniti? Imamo seznam, ki vam bo v pomoč:

Sezonsko neprimerna oblačila. Lahkotna obleka s cvetličnim vzorcem, ki kar kriči "poletje", pač ni primerna za ta letni čas. Tudi belina je lahko včasih vprašljiva. Poletne kose pospravite do maja, da vas ne bodo premamili.

Prekratko krilo ali obleka. Naj bo vaše glavno vodilo to, da se v oblačilu počutite dobro. Če se boste ves večer spraševali, kdaj boste pokazali preveč, to že ni dobra oprava za zabavo.

Pri izbiri obleke bodite pozorni, da ni prekratka in preozka. | Foto: Thinkstock Pri izbiri obleke bodite pozorni, da ni prekratka in preozka. Foto: Thinkstock

Preozka oprava. Velja enako kot zgoraj.

Nakit, ki ropota in naznanja vaš prihod. Nenehno žvenketanje lahko hitro postane moteče, ne samo za vas, ampak tudi za druge. Nadenite si nakit, ki je prijeten za oko, a neslišen.

Kosi iz semiša, svile in žameta. Vsi našteti materiali so zelo občutljivi in jih ni ravno preprosto čistiti. Če veste, da bo na zabavi veliko ljudi in da obstaja možnost gneče, se takšnim kosom vsekakor izognite.

Morda edini čas v letu, ko so puloverji s kičastimi vzorci zaželeni in tudi zelo dobrodošli! | Foto: Thinkstock Morda edini čas v letu, ko so puloverji s kičastimi vzorci zaželeni in tudi zelo dobrodošli! Foto: Thinkstock

Ne oblecite nečesa, kar nosite ves čas. Tista oblačila lahko nosite vsak dan, tudi na običajen ponedeljek. Za večerno zabavo dajte priložnost kosom, ki sicer samevajo v omari in čakajo na svojo priložnost, da se pokažejo.

Izognite se (pre)bolečim čevljem. Če gre za večerjo in mirno zabavo, bodo visoke pete verjetno dobra izbira. Če greste na zabavo in radi plešete, pa dobro razmislite o udobni obutvi.

Save

Ne spreglejte