Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 10. 2013,
19.11

Osveženo pred

1 mesec, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Scarlett Johansson revija ženska naziv zaroka

Ponedeljek, 7. 10. 2013, 19.11

1 mesec, 4 tedne

Scarlett Johansson je najbolj seksi ženska na svetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Revija Esquire je igralko Scarlett Johansson razglasila za najbolj seksi žensko na svetu. Ponovno!

"Sem edina ženska, ki je ta naslov osvojila dvakrat, kajne?" je vprašala Scarlett Johansson, po mnenju revije Esquire najbolj seksi ženska na svetu, ki je ta naslov osvojila že leta 2006. "Saj veste, da se moram malo pohvaliti," je še dodala Scarlett v intervjuju ob razglasitvi laskavega naziva. "Stara sem 28 let in delam v filmski industriji. To pomeni, da sem v resnici že zelo stara in takšen naziv pride še kako prav," se je pošalila Scarlett.

Igralka, ki je v zadnjem času precej zaposlena, je za naslov izvedela ravno med snemanjem dveh filmov in v času, ko se je zaročila s francoskim novinarjem Dauriacom. "Nikoli nisem mislila, da sem lahko ljubosumna. Vse dokler se nisem začela dobivati s svojim zaročencem. Sicer v preteklosti morda nisem bila nikoli tako zaljubljena, a vseeno, mislim, da je tokrat položaj povsem drugačen," je še povedala Scarlett, ki je v preteklosti imela kar nekaj precej zapletenih zvez s Seanom Pennom, Jaredom Letom, poročena pa je bila celo z Ryanom Reynoldsom. A Scarlett priznava, da ni ravno lahko biti v zvezi z najbolj seksi žensko na svetu.

"Poglejte: v zvezi sem s Francozom. Mislim, da k temu pa resnično že spada kanček ljubosumja. A raje sem z nekom, ki je zdravo ljubosumen, kot z nekom, ki sploh ni. Ti se mi zdijo kot svojevrstne mrtve ribe, vse skupaj se mi zdi depresivno. Malo ljubosumja je še kako dobro za zvezo, vsaj malo napetosti je med partnerjema in s tem tudi veliko več izkazovanja ljubezni, kar mi je zelo všeč," je še povedala Scarlett Johansson, ki si bo vzela mesec dni oddiha, potem pa jo spet čaka naslednji filmski projekt. Prosti čas bo preživela doma in v Franciji s svojim zaročencem.

Ne spreglejte