Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2024,
14.17

Osveženo pred

9 ur, 32 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,13

Natisni članek

Natisni članek

jesen ličila lepota maskara

Ponedeljek, 16. 9. 2024, 14.17

9 ur, 32 minut

Rjava maskara postaja še bolj priljubljena kot črna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,13
lepota | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Letos je v središču pozornosti rjava barva, celo bolj kot črna, in tako je tudi v lepoti. Rjava maskara za trepalnice se vse bolj uveljavlja kot ena izmed najbolj priljubljenih izbir v svetu kozmetike. Čeprav je črna maskara že desetletja del vsakodnevne rutine ličenja, zdaj mnogi odkrivajo, da rjava maskara ponuja lepši in naravnejši videz, ki je primeren za številne priložnosti.

Zakaj rjava maskara?

Rjava maskara ponuja mehkejši videz v primerjavi s črno, zaradi česar je odlična izbira za vsakodnevni videz ali za tiste, ki želijo poudariti oči, ne da bi bil učinek premočan. Rjava barva je še posebej priljubljena med ljudmi s svetlejšimi lasmi in tenom kože, saj se bolje ujema z njihovimi naravnimi toni. Črna maskara lahko na svetli koži ali svetlih trepalnicah deluje nekoliko preostro, medtem ko rjava omogoča nežnejši prehod in naravnejši končni videz.

@pipiquiroz Ysl lash clash in brown 🧸🧸 @yslbeauty ♬ how i love being a woman - editdiaary

Rjava maskara je vsekakor odlična izbira za naravni videz

Za tiste, ki si želijo biti urejeni, ne pa opazno naličeni, je rjava maskara idealna izbira. Prav tako je odlična za starejše ženske, saj lahko črna maskara poudari fine linije in gube, medtem ko rjava deluje mehkejše in mladostnejše. Z dodatkom rdečila pa bo vaš obraz izgledal povsem mladostno in vitalno.

Več izbire pri odtenkih 

Ena izmed prednosti rjave maskare je njena vsestranskost. Na voljo so različni odtenki rjave, od temnih čokoladnih tonov do svetlejših odtenkov, ki delujejo skoraj kot bronasta barva. Ta raznolikost omogoča prilagoditev maskare različnim barvam oči in tonom kože, kar omogoča, da vsaka ženska najde popoln odtenek zase.

lepota | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

V ospredju je naravna lepota

S porastom trendov, ki poudarjajo naravno lepoto in minimalizem v ličenju, ni presenetljivo, da se vrača rjava maskara. Vse več ljudi se odloča za enostaven in naravnejši videz, ki poudari njihove poteze, namesto da bi jih popolnoma prekrili z močnim ličenjem. Rjava maskara se zato popolnoma prilega temu trendu, saj poudari oči na nežen in naraven način.

Preberite še:

Makeup
Trendi Kakšne so prednosti kremnih ličil?
Vazelin
Trendi Lepotne skrivnosti vazelina
Obrvi
Trendi Trik, kako do lepših obrvi kar doma
Ne spreglejte