Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
21. 4. 2016,
16.30

Osveženo pred

6 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

Natisni članek

kavbojke džins moda

Četrtek, 21. 4. 2016, 16.30

6 let, 12 mesecev

Razlog, da se kavbojke na zadnjici grdo povesijo

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,13

Niste krivi vi in zaobljenost vaše zadnjice, temveč kavbojke same!

Iskanje popolnega para kavbojk je za marsikatero žensko težka naloga. Najti odličen kroj, dolžino in barvo v enem je lahko pravi podvig, ko pa tiste, ki končno ustrezajo kriterijem, sčasoma niso več videti dobro, je jeza povsem upravičena. Nagubajo se na zadnjici in kolenih, zato jih nočete več nositi.

Zakaj se to dogaja? Kriva so vlakna v raztegljivih kavbojkah, v katerih ni samo navaden džins, temveč tudi bombaž in elastan. Zadnja se po več pranjih seveda raztegneta in se ne povrneta v prvotno obliko – za razliko od tradicionalnega džinsa, ki je stoodstotno narejen iz bombaža.

Če kupujete raztegljive kavbojke, ne bodite presenečeni, če se vam čez nekaj mesecev ne bodo prilegale tako kot v trgovini. | Foto: Če kupujete raztegljive kavbojke, ne bodite presenečeni, če se vam čez nekaj mesecev ne bodo prilegale tako kot v trgovini.

Rešitev bi torej bila, da kupite kavbojke s stoodstotnim džinsom, če pa res ne morete brez raztegljivih, si kupite cenejše, ki jih pozneje ne bo težko zamenjati za nove, denarnica pa ne bo trpela. Evre raje prihranite za tiste prave.

Ne spreglejte