Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 11. 2022,
13.24

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zdravje lepota Estetika Fabjan PR članek

Torek, 29. 11. 2022, 13.24

1 leto, 4 mesece

Popolna preobrazba in skrb za zdravje Estetike Fabjan

Oglasno sporočilo

Estetika Fabjan, ki je svoje delovanje začela pred več kot 30 leti v mali ordinaciji v Kranju, ima danes že sedem velikih in najsodobneje opremljenih klinik v Sloveniji. V petek je bila otvoritev popolnoma prenovljene klinike v Celju, ki se razprostira na več kot 900 kvadratnih metrih. V Estetiki Fabjan tako deluje že več kot 40 zdravnikov različnih specialnosti: plastične kirurgije, stomatologije, ORL, dermatologije, urologije, žilne kirurgije, interne medicine, ginekologije, kardiologije itd. 

Matic Fabjan in Tina Fabjan | Foto: Matic Fabjan in Tina Fabjan

Prenovljena klinika Medical Fabjan, ki domuje v kompleksu Celeia parka, nudi širok spekter estetskih posegov, od minimalno invazivnih (glajenje gub, polnila s hialuronsko kislino, kemični pilingi, laserski pilingi) do večjih kirurških posegov (korekcija dojk, korekcija nosu, ušes, liposukcija, odstranitev odvečne kože na trebuhu itd.), na voljo pa so tudi klasične in estetske zobozdravstvene storitve (implantologija, lasersko zdravljenje, nevidni zobni aparat, beljenje zob). Velik poudarek je tudi na ginekologiji, žilni kirurgiji in dermatologiji, ki postaja čedalje pomembnejša za naše zdravje.

Fabjan_IMG_4260 | Foto:

Rak na koži je namreč najpogostejši rak v Sloveniji, zato je preventiva še toliko bolj pomembna. Večino teh obolenj bi namreč lahko preprečili z rednimi in strokovnimi pregledi ter tako rešili mnogo življenj. V kliniki s pomočjo strokovne ekipe in najsodobnejše opreme (laserji Fotona) omogočajo hitro in varno zdravstveno obravnavo vseh vrst kožnih znamenj in sprememb na koži.

V prostorih klinike poleg 13 ordinacij najdemo tudi čudovito čakalno sobo, nekaj lounge kotičkov ter nadstandardno postoperativno sobo s štirimi posteljami, ki omogoča kakovostno izvedbo in celovit pristop k okrevanju.

Fotogalerija
1 / 4

"Klinika Fabjan se je iz ožje estetske ordinacije razvila v veliko kliniko, ki našim strankam ponuja celovito samoplačniško ter koncesijsko oskrbo z različnih področij zdravja," poudarja lastnik in plastični kirurg dr. Matic Fabjan in dodaja, da družinska vključenost zagotavlja predano delo in kakovost, ki jim omogoča rast. 

Gostja večera je bila pevka Nina Pušlar, ki je zapela nekaj svojih uspešnic. | Foto: Gostja večera je bila pevka Nina Pušlar, ki je zapela nekaj svojih uspešnic.

Naročnik oglasnega sporočila je ESTETIKA FABJAN D.O.O.

Ne spreglejte