Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
13. 12. 2016,
12.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

nasvet zima torbica trend umetno krzno krzno

Torek, 13. 12. 2016, 12.25

6 let, 6 mesecev

Popestrite svojo zimsko garderobo z umetnim krznom

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
krzno, umetno krzno, torbica | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Umetno krzno je pozimi zelo dobrodošlo, saj greje tako zelo, če ne celo bolje, kot bunde. A v modi so tudi drugi kosi iz umetnega krzna, ne samo plašči in jakne.

Ste že kdaj pomislili, da bi si zimski stil popestrili z dodatki iz mehkega umetnega krzna? Ulice svetovnih modnih prestolnic je ta trend preplavil že prejšnje zime, zdaj pa se spet vrača.

Letos je sicer na prvem mestu žamet v vseh oblikah, a tudi s krznenimi kosi boste v koraku z modo.

Poskusite z večnim grelnikom mufom, ki lahko deluje tudi kot nadomestek torbice, saj se v njem skrivajo žepi, nadete pa si ga čez glavo, kot ogrlico.

Muf je bil pred desetletji zelo priljubljen zimski kos, ki si nedvomno zasluži ponovno pozornost. | Foto: Getty Images Muf je bil pred desetletji zelo priljubljen zimski kos, ki si nedvomno zasluži ponovno pozornost. Foto: Getty Images

Krzno je moderno tudi kot detajl na čevljih, letos še posebej lepo popestri superge. Takole jih nosi naša modna blogerka Alja Bitenc:

V umetno krzno odeta torbica je lahko zelo eleganten zimski kos, odvisno od barve in stila. Lahko si izberete večno belino, črnino ali pa tople rjave odtenke.

Torbice iz umetnega krzna so v kombinaciji živalskih vzorcev ... | Foto: Getty Images Torbice iz umetnega krzna so v kombinaciji živalskih vzorcev ... Foto: Getty Images

... ali v klasični belini in črnini. | Foto: Getty Images ... ali v klasični belini in črnini. Foto: Getty Images

Če vam ni do pretiravanja s krznom, si lahko omislite samo cof in ga pripnete na svojo najljubšo zimsko torbico. S tem preprostim mini dodatkom ji takoj daste nekaj zimskega pridiha.

Običajno torbico lahko za zimo popestrite s cofom. | Foto: Getty Images Običajno torbico lahko za zimo popestrite s cofom. Foto: Getty Images

Če vaša garderoba še ne premore kosa iz umetnega krzna, vam morda pomaga naš vodič, kako prepoznati dober kos iz umetnega krzna

Save

Ne spreglejte