Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 10. 2013,
9.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

pričeska David Beckham Justin Timberlake

Ponedeljek, 28. 10. 2013, 9.57

8 let

"Polizanci" Beckham, DiCaprio in Gosling

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Na glave moških se vračajo malce daljši lasje, skrbno počesani na stran, z vidnimi sledmi glavnika in gela za oblikovanje pričeske. Svetujemo, kako do frizure najbolj modnih "polizancev".

Razmršene pričeske so preteklost, dekleta pa lahko končno nehamo zavidati fantom, ki za oblikovanje las ne potrebujejo niti glavnika. Na moške glave se spet vračajo urejeni lasje, skrbno negovani in počesani, učvrščeni z gelom ali lakom za lase.

Vam ideja še vedno ni všeč? S tako urejenimi lasmi po svetu hodijo moški, ki jih dekleta kujejo v zvezde, od zdaj že nekdanjega nogometaša Davida Beckhama, igralcev Leonarda DiCapria in Ryana Goslinga do pevca Justina Timberlaka, ne nazadnje pa na tako pričesko prisega tudi britanski premier David Cameron.

Počesite se kot seksi Don Draper iz Oglaševalcev Kot piše Esquire, so lase, gladko počesane na eno stran, popularizirali ameriški študentje v 50. letih prejšnjega stoletja, polizane prečke pa je v 21. stoletje prinesla priljubljena televizijska serija Oglaševalci.

Značilnost te pričeske je, da so lasje ob straneh malce krajši, po vrhu glave pa precej dolgi,tako da jih lahko počešete čez glavo. Ker bo vaš frizer gotovo vedel, kako doseči ta videz, mu prepustite striženje, vsakodnevna popolnost pa je odvisna od vas.

Potrebujete kratek glavnik z razmeroma gosto razporejenimi zobmi, če so vaši lasje gosti, pa pričesko učvrstite z utrjevalcem – gel bo pustil malce moker videz, lak za lase pa ne. Strokovnjaki pravijo, da takšno pričesko težje nosijo moški s skodranimi lasmi, saj mora biti vsak las na svojem mestu.

Prav slavni lepotci, ki smo jih našteli zgoraj, pa so s svojo sproščenostjo poskrbeli, da ni nič narobe, če tudi skrbno negovana pričeska deluje malce nonšalantno.

Ne spreglejte