SiolNET. Trendi Moda
6,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Podeljene nagrade Elle Style Awards 2017 za Slovence z največ stila

6,23

termometer

Elle Style Awards
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Primož Predalič

Slovenska izdaja svetovno znane revije Elle je sinoči že petič podelila nagrade Elle Style Awards za najboljše kreativne dosežke in stil na slovenskem modnem področju.

Na prvi zares mrzel novembrski večer se je v Unionski dvorani v Ljubljani na prestižni podelitvi nagrad Elle Style Awards 2017 zbralo kar nekaj znanih Slovencev, ki so prišli podpret nominirance in revijo Elle.

Med njimi so bili voditeljica Lorella Flego, modne oblikovalke Nina Šušnjara, Maja Štamol Droljc, Jelena Proković, pevka Nina Pušlar, modna ustvarjalka Nika Ambrožič Urbas, pevec Tomi Meglič, ki je prišel podpret svoje dekle in nominiranko, voditeljico Taro Zupančič, ter mnogi drugi.

Poglejte, kaj so oblekli za svečani večer:

Nina Šušnjara, Nina Pušlar, Ula Furlan in Nejc Simšič
1 / 18 Nina Šušnjara, Nina Pušlar, Ula Furlan in Nejc Simšič
2 / 18 Odgovorna urednica revije Elle, Barbara Sekirnik (na sredini), v družbi svojih uredniških sodelavk
3 / 18 Tara Zupančič
4 / 18
5 / 18 Tara Zupančič in Tomi Meglič
6 / 18 Matjaž Ambrožič in Tomi Meglič
7 / 18 Jelena Proković
8 / 18 Lorella Flego
9 / 18 Matjaž Plošinjak
10 / 18 Nina Pušlar
11 / 18 Matjaž Ambrožič in Nika Ambrožič Urbas
12 / 18 Ula Furlan in Nejc Simšič
13 / 18 Nina Šušnjara
14 / 18 Modna oblikovalka Julia Kaja Hrovat in njena mama, Barbara Hrovat
15 / 18 Odgovorna urednica revije Elle, Barbara Sekirnik in fotograf Stane Jerko
16 / 18 Oblikovalki Jelen Proković in Maja Štamol Droljc
17 / 18 Maja Štamol Droljc
18 / 18 Andrej Škufca

Letos so nagrade Elle Style Awards podelili v sedmih različnih kategorijah: Elle modni oblikovalec, Elle ženska, Elle moški, Elle medijski obraz, Elle mladi talent, Elle dekor in Elle nagrada za življenjsko delo.

V kategoriji Elle modni oblikovalec je slavil Peter Movrin, ki je nagrado prejel že leta 2014, Elle ženska je postala baletna plesalka Sanja Nešković Peršin, Elle moški 2017 je plesalec Andrej Škufca, Elle medijski obraz Tara Zupančič, Elle mladi talent modna oblikovalka Maja Leskovšek, nagrado Elle dekor sta domov odnesla arhitekta znamke Pikka Katjuša Kranjc Kuhar in Rok Kuhar, za življenjsko delo pa je bil nagrajen legendarni fotograf Stane Jerko.

Letošnji nagrajenci Letošnji nagrajenci Foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Primož Predalič

Stane Jerko se je nagrade za življenjsko delo zelo razveselil. Stane Jerko se je nagrade za življenjsko delo zelo razveselil. Foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Primož Predalič

Stane Jerko je v slovenskem prostoru s svojim delovanjem oral ledino in pustil nepozaben pečat. Njegove fotografije pripovedujejo na tisoče zgodb iz sveta mode ter ovekovečujejo marsikatero našo znano osebnost.

Fotograf stare šole je z modnimi, pa tudi drugimi fotografijami desetletja polnil tako rekoč vse vidnejše tiskane medije, še najbolj prepoznaven pa je zaradi svojega največjega odkritja, Melanije Knavs, danes Melanie Trump. Ker jo je prav on usmeril na pot, ki jo je vodila do naziva ameriške prve dame, ga obiskujejo novinarji z vsega sveta.

Preberite še: Novinarji z vsega sveta potujejo k Stanetu Jerku, fotografu, ki je odkril Melanio

Revija Elle je najbolje prodajana modna revija s 46 tiskanimi izdajami in 37 spletnimi stranmi po vsem svetu. Elle na slovenskem trgu izhaja od leta 2005, od leta 2012 pa pripravlja tudi prestižni letni dogodek Elle Style Awards. Slovensko uredništvo revije Elle ob tiskani izdaji bdi še nad njeno spletno različico.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin