Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 5. 2022,
12.44

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

moda Pete Davidson H&M PR članek

Sreda, 11. 5. 2022, 12.44

1 leto, 11 mesecev

Pete Davidson je nova zvezda kampanje H&M in v moško kolekcijo vnaša svežo energijo

Oglasno sporočilo

H&M s ponosom naznanja, da je Pete Davidson nov obraz kampanje za moško kolekcijo, ki poudarja vez med oblačili in samozavestjo v vsakdanjem življenju. Kampanja odraža svežo energijo moške mode, svobodo izražanja in samozavest v osebnem stilu. Vabi vas, da se zabavate in ste obenem pogumni, s tem ko dodajate nove kose tistim, ki že visijo v vaši omari.

Pete Davidson | Foto:

"Sodelovanje v tej kampanji lahko opišem kot čudovito izkušnjo. Zelo smo se zabavali pri ustvarjanju fotografij in celotne scene. Oblačila so udobna in izvrstna za nošenje, kar mi je všeč pri H&M," pravi Pete Davidson.

V tej kampanji H&M praznuje novo gibanje moške kolekcije, ki v ospredje postavlja osebni stil. Moška moda postaja prostor, kjer je vsak trenutek ključen, in prikazuje moč oblačil, ki nam pomagajo izraziti, kdo smo, ne glede na priložnost. Gospodje v kampanji so oblečeni v nove sezonske kose H&M v kombinaciji z našimi favoriti iz prejšnjih kolekcij. Na ta način spodbujajo moške po vsem svetu, da uživajo v tem, kar že imajo, kupijo vintage in to začinijo z novo statement ponudbo H&M.

Za ogled fotografij poglejte galerijo: H&M | Fashion (hm.com)

Video: Wear that feeling | Pete Davidson | H&M - YouTube

Wear that feeling | Pete Davidson | H&M - YouTube


Naročnik oglasne vsebine H & M HENNES & MAURITZ, D. O. O.

Ne spreglejte