Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 1. 2012,
17.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

moda denar nakit

Sobota, 14. 1. 2012, 17.53

8 let

Pet najdražjih oprav na podelitvi zlatih globusov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V pričakovanju podelitve zlatih globusov, ki bodo podeljeni jutri zvečer, nas je zanimalo, katera zvezdnica je za svojo opravo zapravila največ.

Mnoge zvezdnice se na takšen dogodek dobro pripravijo. Za obleko, ki jim jih po naročilu oblikujejo znani modni oblikovalci, so pripravljene odšteti več tisoč ameriških dolarjev. Čeprav bi nekateri mislili, da za obleko zapravijo več kot dovolj, pa nekatere zvezdnice za nakit in modne dodatke zapravijo veliko več, tudi po več milijonov ameriških dolarjev. Med vsemi igralkami, ki so se udeležile lanske in predlanske podelitve, so za svoj brezhiben videz največ odštele Jennifer Lopez, Halle Berry, Helen Mirren, Toni Collette in January Jones.

Lopezova zapravila 5 milijonov ameriških dolarjev Jennifer Lopez je za svojo opravo zapravila kar presenetljivih 5 milijonov ameriških dolarjev. Na lanski prireditvi je nosila obleko Zuhairja Murada, Louboutinove čevlje ter diamantno zapestnico, diamantne uhane in 7-karatni diamantni prstan, ki jih je oblikoval slavni draguljar Harry Winston.

Halle Berry z nakitom Harryja Winstona Lani pa je na rdeči preprogi navdušila z oskarjem nagrajena igralka Halle Berry, ki je za to priložnost izbrala obleko Nine Ricci, za diamantne uhane Harryja Winstona pa odštela osupljivih 2,7 milijona ameriških dolarjev.

Hellen Mirren osupnila v obleki Badgley Mischke Tudi Helen Mirren, ki je za vlogo v filmu The Queen prejela oskarja za glavno žensko vlogo, je za lansko podelitev zlatih globusov odštela kar precej denarja. Igralka je nosila obleko Badgley Mischka in Cartierjevo diamantno ogrlico, za katero je odštela 1,6 milijona ameriških dolarjev.

Toni Collette je za svoj nakit odštela 1,5 milijona ameriških dolarjev Na seznamu tistih zvezdnic, ki so za svojo opravo zapravile največ, se je znašla tudi avstralska igralka Toni Collette, ki se je na predlansko podelitev zlatih globusov odpravila v obleki Elie Saab, ki jo je pospremila z razkošnim nakitom draguljarja Neila Lana, za katerega je odštela 1,5 milijona ameriških dolarjev.

Jonesova pa je navdušila v črni Lanvinovi obleki January Jones, ki sicer navdušuje v seriji Oglaševalci, je za predlansko podelitev zlatih globusov nosila Lanvinovo obleko in dve ogromni diamantni zapestnici Neila Lana, ki sta vredni približno milijon ameriških dolarjev.

Ne spreglejte