Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 7. 2024,
21.23

Osveženo pred

1 ura, 49 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01
moda Uživajmo poletje Uživajmo poletje vročina pahljače

Natisni članek

Petek, 19. 7. 2024, 21.23

1 ura, 49 minut

Pahljače so v vročih dneh obvezen modni dodatek. Kje najti najlepše?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01
Pahljače | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Poletni dnevi so pogosto vroči, kar vam lahko oteži poletne radosti. Pri tem pa si vseeno lahko pomagate, da bo vročina malenkost bolj znosna. Med modne dodatke spadajo tudi pahljače, ki bodo brez dvoma pripomogle k lažjemu preživljanju časa na vročini. V nadaljevanju vam razkrijemo, kje lahko kupite najbolj modne pahljače.  

Letos so pahljače še posebej priljubljene, saj so temperature zares visoke, zato potrebujemo kanček hlajenja. Ta modni dodatek pa ni le priročen, ampak je tudi dobrega videza. Pahljače so na voljo v različnih barvah in oblikah ter so vsekakor kos, ki ga nujno potrebujete za na morje. Priročen bo tako na plaži kot tudi ob večerji ali kosilu.  

V vročih dneh vam bo ta modni dodatek prišel še kako prav. | Foto: Shutterstock V vročih dneh vam bo ta modni dodatek prišel še kako prav. Foto: Shutterstock

Za vse ljubitelje živih barv  

Ni dvoma, da so poleti v ospredju žive barve, kot so oranžna, rožnata in rdeča. V njih bo vaša zagorela polt blestela. Lahko pa izberete bela oblačila, ki jim dodate pisane dodatke, med katere spada tudi pahljača.  

Fotogalerija
1
 / 3

Barvito, a hkrati elegantno 

Za vse malo manj drzne, ki bi si v svoj stajling vseeno želeli vpeljati kakšno barvo, so pahljače iz spodaj pripete galerije več kot odlične. Elegantna rjava v kombinaciji različnih neizstopajočih barv so vedno prava izbira.  

Fotogalerija
1
 / 4

Prefinjeno in modno

Večna klasika sta črna in bela, ki postaneta še bolj prefinjeni, če ju združimo. To kombinacijo lahko dodate k svojemu stajlingu tudi s pomočjo pahljače. Če so vaša oblačila črna ali bela, bo ta izbira vsekakor odlična.  

Fotogalerija
1
 / 2

Preberite še:

Kopalke
Trendi To so kopalke, ki jih bomo nosili letos poleti
Miu Miu
Trendi To nekoč priljubljeno krilo je spet v trendu
Gaja Prestor
Trendi Gaja Prestor nam je razkrila svoj dnevni jedilnik #foto
Ne spreglejte