Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 5. 2023,
13.51

Osveženo pred

11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

ALDO sandali obutev moda poletje PR članek

Četrtek, 25. 5. 2023, 13.51

11 mesecev

Odkrili smo "must have" sandale Aldo za vse priložnosti

Oglasno sporočilo

Ravno pravi čas je, da zakorakamo v poletno sezono, kjer enostavno ne sme manjkati sandalov in udobnih natikačev. Mnogim ena najljubših obutev je sedaj na voljo v številnih barvnih kombinacijah. Glede na trenutne modne trende pa izstopajo predvsem modeli z visoko peto s tankimi paščki ter ravni sandali in natikači z manjšo, ploščato peto.

ss23_summer_w_luxesummercraft_w_seazen_valenciaorange_0174 | Foto: ALDO Foto: ALDO

Prav to poletje pa so v središču tudi malo drugačni sandali, taki s platformo. Atraktivne modele sandalov, ki bodo osvajali to poletje, smo odkrili znotraj kolekcije kanadske blagovne znamke Aldo, ki je dostopna v nakupovalnem centru Supernova Rudnik Ljubljana. Prav slednje so tudi letos del najbolj modernih modnih smernic tega poletja!

Fotogalerija
1 / 4

Kratke ali dolge oblekice, krila … si ne moremo zamisliti brez sandalov. Še vedno namreč izstopajo prav sandali z ravnim podplatom, ki niso le praktični in udobni, ampak jih lahko tudi kombiniramo tako na poslovni kot casual "outfit". V ponudbi obutve Aldo v Supernovi Ljubljana Rudnik so na voljo številni modeli različnih barvnih kombinacij, izmed najbolj popularnimi pa izstopajo tisti v metalnih barvah, kot sta srebrna in zlata. Zanimivi dodatki, kot so trakovi in perlice, v kombinaciji z razigranimi in pisanimi motivi bodo navdušili prav vse modne ljubitelje, dobro pa bodo delovali na prav vse modne kombinacije − dnevni ali večerni styling in večna eleganca.

Fotogalerija
1 / 4

Ko pa bi se radi počutili vse bolj ženstveno, bodo vaš prvi izbor zagotovo sandali na pete, ki bodo v vsak videz vnesli izbrana glamur in eleganco. In brez zadržkov bodo lepo izpopolnili vsak svečan modni izhod. In ker je to sezono vse usmerjeno prav v udobnost, zelo izstopajo sandali s platformo. Z nekoliko več retro pridiha lahko sandale s platformo dobimo v različnih barvnih niansah, popolno pa bodo delovali na krila, kratke ali dolge hlače, jeans …

Vsi tisti, ki pa prisegajo na minimalizem in bodo morda želeli zaobiti prihajajoči trend sandalov s platformo, lahko še vedno posežejo po klasiki. Modni sandali s tankimi trakovi predstavljajo večni simbol sofisticiranosti.

Fotogalerija
1 / 4

Odhod na plažo ali prijeten sprehod po mestnem središču lahko sedaj zaokrožite s sproščeno in moderno obutvijo. Modeli natikačev Aldo so primerni tako za dnevne kot tudi za večerne kombinacije. Ravne modele natikačev, modernega videza, raznolikih poletnih barv … lahko kombinirate tako z raznolikimi oblekicami, mini ali maxi krili kot tudi z lanenimi hlačami ipd. Ravne natikače in tiste s peto lahko nosite skoraj pri vseh modnih kombinacijah, zadnja leta pa vse bolj izstopajo kombinacije "oversized"  ali prevelikih srajc in puloverjev …

Fotogalerija
1 / 4

Vas zanima, kje kupiti "must have" poletne modne sandale in natikače?

Atraktivne in moderne sandale in natikače, ki vam bodo polepšale poletne dni, lahko najdete v kolekciji Aldo za pomlad/poletje, ki je dostopna v poslovnici Aldo v Supernova centru Ljubljana Rudnik.

Naročnik oglasnega sporočila je ALDO. 

Ne spreglejte