Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 10. 2024,
9.05

Osveženo pred

2 uri, 13 minut

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

noad obutev Mary Jane Rebel škornji salonarji zima jesen čevlji Deichmann PR članek

Petek, 11. 10. 2024, 9.05

2 uri, 13 minut

Od škornjev Rebel do salonarjev Mary Jane

Nepozabne stilske kombinacije in nepogrešljivi čevlji za to sezono

Oglasno sporočilo
SHOT2_0668_1200 | Foto Deichmann

Foto: Deichmann

Jesenska modna scena letošnjega leta prinaša drznost, raznolikost in obilico možnosti za igro s stilskimi kombinacijami. Čevlji so ključni element vsake garderobe, zato so letošnji trendi še posebej osredotočeni na izražanje močnih modnih zgodb skozi obutev. Robustni podplati, retro slogi in uporniške silhuete kraljujejo na modnih brveh, kar pomeni, da bo letošnja jesen polna samozavestnih, izrazitih stilov.

Deichmannova nova kolekcija bo zagotovo poskrbela za hitrejši utrip srca, saj prinaša čudovite kombinacije za čisto vsak okus in žep. Poglejmo si, kateri čevlji bodo to jesen nepogrešljivi in kako jih najbolje kombinirati.

Škornji Rebel – uporniški duh v ospredju

K088AW24_RebelBoots_Catwalk_11119596_11112584_YoungWomanCouple_454_1200 | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

Če iščete čevlje, ki bodo poudarili vaš drzen in močan stil, so škornji Rebel  – absolutno nepogrešljiva obutev te sezone – prava izbira. Letos se ponovno vračajo v ospredje kot ključni kos za urbani videz. Ti robustni, včasih celo masivni škornji z različnimi višinami podplatov prinašajo edinstveno kombinacijo udobja in stila. Škornji Rebel so popolni za kombiniranje z usnjenimi kosi, širokimi hlačami ali pa celo z lahkimi, ženstvenimi oblekami, kar ustvari zanimiv kontrast. Ne glede na to, ali se odločite za klasične črne modele ali različice z dodatnimi kovinskimi detajli, so škornji Rebel obvezen modni dodatek te sezone.

Salonarji Mary Jane – retro eleganca za sodobno žensko

SHOT8_2763_1200 | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

Salonarji Mary Jane so sinonim za klasično eleganco z retro pridihom, ki se to jesen vrača na velika vrata. Z značilnim paščkom čez nart so to čevlji, ki v enaki meri ponujajo udobje in ženstvenost. Letos so na voljo v različnih barvnih odtenkih – od nežno kremnih do drzne črne, s čimer jih zlahka vključite v vsakodnevne ali bolj formalne stilske kombinacije. V novi Deichmannovi kolekciji so na voljo tudi v letošnji "it" barvi sezone – bordo, s katero boste še prav posebej izstopale in s katero lahko poljubno kombinirate skorajda čisto vse ostale barve jeseni!

2405_DEI_LB_STILLS_0296_1200 | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

Odlično se prilegajo oblekam in krilom, a jih lahko drznejše modne navdušenke za še zanimivejši videz kombinirajo tudi z ohlapnimi hlačami. Čevlji Mary Jane so resnično brezčasni kos, ki bo v vaši garderobi navduševal še dolgo po tej sezoni.

Loaferke – udobje s stilom

SHOT5_1301_1200 | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

Udobje in eleganca gresta letos z roko v roki, kar se odraža v priljubljenosti loaferk. Ti klasični nizki čevlji s subtilnimi detajli, kot so zaponke ali okrasni šivi, so letos v središču pozornosti. Nosite jih lahko tako s hlačami kot krili, odlično pa se podajo tudi k bolj poslovnemu videzu. Črna in rjava ostajata najpogostejši barvni izbiri, vendar se letošnja kolekcija spogleduje tudi z odtenki bordo rdeče in temno zelene, kar omogoča drznejše stilske eksperimente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pristop (@agencija_pristop)

Superge – vsestranska izbira za vsakodnevne kombinacije

Superge ostajajo nepogrešljive tudi v hladnejših mesecih. Letos prevladujejo retro modeli in chunky superge, ki se odlično kombinirajo s športno-elegantnimi oblačili. Zaradi svoje praktičnosti in udobja jih lahko nosite ob skoraj vsaki priložnosti – od sproščenih izletov za vikend do bolj sproščenih delovnih dni. Superge to sezono izstopajo v nevtralnih tonih, kot sta bela in siva, hkrati pa so na voljo tudi v bolj živahnih odtenkih, kar jih naredi popolne za popestritev vsakega outfita. V Deichmannovi novi kolekciji so med najbolj priljubljenimi adidas superge v letošnji najbolj trendni bordo oz. temno rdeči barvi, ki se čudovito vklopijo v malo bolj sproščene stajlinge, s svojim retro šik videzom pa zagotovo privabljajo pozornost.

pristop_deichmann_antiqpalace_03102024_web_009_1200 | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

Letošnja jesensko-zimska sezona pri Deichmannu tako ponuja široko paleto čevljev, ki vam omogočajo eksperimentiranje z različnimi slogi. Če prisegate bodisi na uporniške škornje, elegantne salonarje Mary Jane ali udobne loaferke in superge, boste zagotovo našli par, ki se prilega vašemu osebnemu slogu. Modni svet vas vabi, da drzno kombinirate različne sloge in ustvarite nepozabne modne kombinacije, saj v modi velja, da je dovoljeno vse, kar vam je všeč!

Vabljeni v Deichmannove poslovalnice, kjer je nova kolekcija že na voljo, preverite pa jo lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.

Naročnik oglasnega sporočila je DEICHMANN. 

Ne spreglejte